Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bożena - opinia wątek zamknięty Bardzo miła ,kompetentna obsługa.Byłam już kilka razy i nie mogę sie doczekać...
~Bożena
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 listopada 2014

Bożena - opinia wątek zamknięty Profesjonalna obsługa,miła atmosfera
~Bożena
-

dodano: 14 listopada 2014

przedłużanie rzęs wątek zamknięty Przedłużanie rzęs - zdecydowane TAK dla Pani Celinki :-) Przedłużanie rzęs...
~Kasia
1

dodano: 15 września 2012

przedłużanie rzęs wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm rzęsy wykonane na idealnie. Mysle,...
~1982
-

dodano: 19 maja 2014

makijaż permanentny wątek zamknięty zrobiłam sobie w tym gabinecie ostatnio brwi metodą piórkową i rzęski jestem...
~Inger
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 lutego 2013

przedłużanie rzęs wątek zamknięty sympatyczna obsługa, przyjemny gabinet, fachowo wykonana praca. Nic dodać nic...
~gocha
1

dodano: 17 kwietnia 2012

Niesamowity efekt! wątek zamknięty Dostałam w prezencie kupon Grupera na przedłużanie rzęs w tym salonie....
~Baśka
1

dodano: 23 stycznia 2012

POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Jeśli ktoś myśli o makijażu permanentnym to tylko tutaj. Mam zrobione brwi...
~Ewa, Rumia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 lutego 2012

polecam wątek zamknięty Przedłużałam sobie rzęsy w tym zakładzie przed ślubem. Przemiła i...
~Agata
-

dodano: 24 listopada 2011

super wątek zamknięty Drogie panie,tak jak jest to w innych dziedzinach usług dużą miarę ma wpływ...
~klijętka
-

dodano: 21 listopada 2011

jestem pod wrażeniem wątek zamknięty Pełna profesjonalność usługi. Rzęsy wyglądają znakomicie. Nie spodziewałam...
~Barbara
-

dodano: 20 listopada 2011

Bańka chińska wątek zamknięty Faktycznie po pierwszej (jednej) wizycie nic nie widać, nie ma sie co...
~Selena Szwed
-

dodano: 3 listopada 2011

fantastyczne miejsce wątek zamknięty entuzjastyczne podejscie personelu, unikalna usluga biologiczny tatuaz, b...
~aleksandra
-

dodano: 28 października 2011

Polecam ... :) wątek zamknięty Bylam tutaj na kwasach. Zaskoczyl mnie personel ktory rowniez sklada sie z...
~Magdalena
-

dodano: 12 października 2011

przedluzanie rzes - rewelacja wątek zamknięty mialam ogromne watpliwosci co do przedluzania rzes z grupera jednak wizyta...
~agata kotowska
-

dodano: 11 października 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry