Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dawid - ocena Jestem bardzo zadowolony z wykonanego projektu kuchni. Polecam Panią Emilię....
~Dawid
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 6 lipca 2025

Daria - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Emilią. Od samego początku...
~Daria
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 26 czerwca 2025

Urszula - ocena Zdecydowanie polecam! Długo szukałam projektanta, który wzbudzi moje...
~Urszula
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 11 czerwca 2025

Małgorzata - ocena Z całego serca polecam współpracę z Panią Emilią! Poprowadziła mnie za rękę...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 czerwca 2024

Aleksandra - ocena Szczerze polecam to studio projektowe. Projektantka rzetelna, pomocna, z...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 czerwca 2024

Tomek - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Świetnia nam zaprojektowała...
~Tomek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 lutego 2024

Pawel - ocena Emilia zaprojektowała nam przyszły dom. Pełen profesjonalizm, super podejście...
~Pawel
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 stycznia 2024

Agata - ocena Pani Emilia zaprojektowała mi trzy wnętrza (dwie łazienki oraz kuchnię),...
~Agata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 października 2023

Katarzyna - ocena Profesjonalne projekty wnętrz, doradztwo w zakresie rozwiązań, materiałów...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 października 2023

Krzysztof z Gdyni - opinia wątek zamknięty Przed kupnem mebli poradziłem się p. Emilii Włudzik jak rozplanować pokój...
~Krzysztof z Gdyni
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 25 lutego 2021

Hania - opinia wątek zamknięty Z czystym sumieniem polecam współpracę z Panią Emilią. Jest ona niebywałą...
~Hania
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 18 listopada 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry