Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
MEGA FAJNE RZĘSY wątek zamknięty Polecam SUN na Zaspie super dobrane rzęsy do oczu i profesjonalnie...
~klientka
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 czerwca 2010

Polecam wątek zamknięty Pani Sylwia jest bardzo miłą, kompetentną osobą. Z pełnym zaangażowaniem...
~Anna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 września 2011

Polecam !! wątek zamknięty Profesjonalnie , szybko i miło . Byłam pierwszy raz ale planuję już kolejną...
~Kasia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 września 2010

SUPER PEDICURE wątek zamknięty GORĘCO POLECAM JEŚLI CHCECIE MIEĆ PIĘKNE STOPY NA LATO SUN - Studio Urody...
~KLIENTKA
1

dodano: 5 czerwca 2010

Pedicure, wrastające paznokcie wątek zamknięty Trafiłam do Pani Sylwii poszukując pomocy przy wrastającym paznokciu,...
~Krychna
-

dodano: 28 maja 2010

Problem wrastającego paznokcia wątek zamknięty Do Pani Sylwi trafiłam po przeszukaniu forum - potrzebowałam dla starszej...
~Ika
-

dodano: 27 lutego 2010

Szczerze polecam:) wątek zamknięty Wybrałam się do Studia ze szczególnie ciężkim i bolesnym przypadkiem...
~Ola
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 6 marca 2009

:) wątek zamknięty Polecam, paznokcie żelowe wykonane przez p. Sylwię są naprawdę piękne. Nie...
~Katarzyna Sawicka-Stankieiwcz
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 6 lutego 2009

BOSKOOOO wątek zamknięty Moje drogie panie po wizycie u pani sylwi moje stopy sa nie do...
~IZA
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 grudnia 2008

Gorąco polecam, bo naprawdę warto ! wątek zamknięty Trafiłam do p. Sylwi po przeprowadzce do Gdyni i już nie mam zamiaru szukać...
~Monika
-

dodano: 12 listopada 2008

Marta - opinia wątek zamknięty Jakosc usług na najwyzszym poziomie,Bardzo miła obsługa i Pełen...
~Marta
-

dodano: 14 października 2008

POLECAM!!!!! wątek zamknięty Ludziska polecam usługi Pani Sylwi!!!!!!!!!!!!Kobitka bardzo fajna mozna sie...
~Kamisia
-

dodano: 13 października 2008

SUPER!!! wątek zamknięty JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USŁUG PANI SYLWI. POLECAM WSZYSTKIM!
~Aneta
-

dodano: 11 października 2008

Polecam wątek zamknięty Polecam usługi "Studia S" profesjonalnie, dokładnie a co najwazniejsze bardzo...
~Ania
-

dodano: 10 października 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

14

wątków

do góry