Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pierwszy Tatuaż wątek zamknięty Wspólnie z dziewczyną w niedzielny poranek na spontanie stwierdziliśmy, że...
~Agata i Hubert
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 października 2011

Tatuaż jest cudowny wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z tatuażu, wygląda rewelacyjnie, usługa wykonana...
~Ania
-

dodano: 26 lipca 2011

Pełen profesjonalizm. Polecamy wątek zamknięty Korzystaliśmy z usług Krzysia. Pełen profesjonalizm, niesamowicie precyzyjnie...
~Dorota I Jacek
-

dodano: 24 lipca 2011

jestem bardzo zadowolona wątek zamknięty widzę że ktoś nie wie co znaczy coś robić na kolanie,ja też skorzystałam...
~Kasia
-

dodano: 17 maja 2011

Pełen profesjonalizm!!! wątek zamknięty Parę dni temu spontanicznie zdecydowałam się na industriala w lewym uchu....
~Magdalena
-

dodano: 14 marca 2011

Po prostu w pełni profesjonalny artysta! wątek zamknięty Polecam gorąca! Sam w najbliższym czasie wybieram się tam ponownie!
~Junior
1

dodano: 28 stycznia 2010

KK - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalna obsługa, był to mój pierwszy tatuaż..teraz planuje drugi...
~KK
-

dodano: 25 grudnia 2010

:) wątek zamknięty gorąco polecam, naprawde warto. Mam kolczyka w wardze i nic nie bolalo :)
~Kasia
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 28 listopada 2009

super super super wątek zamknięty Krzysiek to profesjonalista i bardzo miøy gosc. zrobil mi juz siedem...
~Maciek rownowaga
-

dodano: 29 sierpnia 2010

Super!!! wątek zamknięty Miałam lekkiego stracha, bo to był mój pierwszy tatuaż, ale muszę przyznać,...
~Kama
-

dodano: 22 lipca 2010

Super klimat i bardzo ładne prace. wątek zamknięty Kożystam już od 5 lat z usług tego studia i jestem bardzo zadowolona
~Kasia
-

dodano: 25 czerwca 2010

Tatoo wątek zamknięty Witam! Robilem ostatnio 2gi tatuaz w tym salonie... na pewno na 2ch tatoo nie...
~Rav
-

dodano: 2 maja 2010

Mymy wątek zamknięty Polecam bardzo wszystkim studio tatuażu SCORPION. Jestem bardzo zadowolony z...
~mymy
-

dodano: 11 stycznia 2010

Sylvie - opinia wątek zamknięty miałam przekłuwany pępek, obsługa bez zarzutu, jestem bardzo zadowolona,...
~Sylvie
-

dodano: 14 listopada 2009

POLECAM! wątek zamknięty jak najbardziej polecam, super podejście do klienta, świetne tatuaże, czysty...
~ksm91
-

dodano: 10 listopada 2009

basia:) wątek zamknięty lokal fajny, czystosc zachowana, obsługa hmm...... będąc niewidomym na...
~basia
1

dodano: 29 października 2009

polecam ;) wątek zamknięty miła oraz profesjonalna obsługa i wysoka jakość wykonywanych prac ;)
~ja24
1

dodano: 19 sierpnia 2009

Polecam gorąco :) wątek zamknięty Profesjonalne studio, profesjonalna i fachowa obsługa, wspaniały i miły...
~Alicja
1

dodano: 18 sierpnia 2009

tattoo studio scorpion wątek zamknięty pełen profesjonalizm gość zna sie na żeczy polecam
~waldi
-

dodano: 2 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
24

19

wątków

do góry