Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tylko tutaj! wątek zamknięty Jestem stałą klientką już przeszło 5 lat. Nie wyobrażam sobie, aby zmienić...
~Monika
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 marca 2014

nie wyobrazam sobie innej fryzjerki zajmujacej sie moimi wlosami wątek zamknięty To co powoduje, ze chodze do U7 juz od 3 lat to niezmiennie mila,...
~Joanna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2012

super wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, dziewczyny są szybkie, miłe i ze wszystkich usług...
~Kasia K.
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 stycznia 2012

świetna obsługa wątek zamknięty Szybko i profesjonalnie zrobiono mi manicure.dziewczyny w salonie...
~edyta
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 września 2011

bardzo źle wątek zamknięty powiem krótko - moja opinia o tym miejscu jak w temacie. pierwszy raz...
~niezadowolona
-

dodano: 29 sierpnia 2011

Elżbieta Jerkku - opinia wątek zamknięty Super miejsce, bardzo przyjemna atmosfera, profesjonalna obsługa, POLECAM !!!...
~Elżbieta Jerkku
-

dodano: 28 lutego 2011

Zdecydowanie nie polecam!!!!!! wątek zamknięty Radzę omijać ten "salon" szerokim łukiem. No chyba, że ktoś lubi jak jest...
~mia
1

dodano: 9 kwietnia 2010

Zdecydowanie polecam wszystkim panom wątek zamknięty Do Pani Alicji trafiłem z polecenia i jestem zawsze bardzo zdowolony ze...
~Bartłomiej
-

dodano: 4 stycznia 2011

rewelacja.polecam fryzjera wątek zamknięty w końcu znalazłam świetny salon.fryzjerka przede wszystkim wysłuchała jaką...
~nika
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 października 2010

Bardzo dobry salon! wątek zamknięty Polecam gorąco, profesjonalna obsługa, przystępne ceny! Wspaniała Pani...
~Stała klientka
-

dodano: 14 czerwca 2010

REWELACJA!!!!! wątek zamknięty Na prawde polecam P.Ale fryzjerke za kazdym razem jestem bardzo zadowolona z...
~karina
-

dodano: 9 grudnia 2009

dziękuję wam wątek zamknięty że zamieściłyście swe opinie i mogłam pod ich wpływem trafić do tego salonu....
~weronika
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 8 października 2008

REWELACJA!!! wątek zamknięty Chodzę do Dominiki od ponad roku,nikt nigdzie nie robił mi tak...
~Paulina
-

dodano: 17 sierpnia 2008

polecam wątek zamknięty Ja również polecam Panią Dominikę. Paznokcie są super, bardzo wytrzymałe i...
~Ania
-

dodano: 31 lipca 2008

paznokcie wątek zamknięty polecam panią Dominikę... mam świetnie dopełnione paznokcie (metoda żelowa),...
~Kasia
-

dodano: 10 lipca 2008

rewela!!!!! wątek zamknięty ja mam najcudoniejsze akryle na swiecie polecam pania Iwonke :))))
~kara
-

dodano: 1 lipca 2008

dopełnianie paznokci wątek zamknięty Nie polecam.chyba, ze ktoś chce wywalic pieniądze i poirytowac sie....
~niezadowolona
-

dodano: 15 czerwca 2008

trwała prostująca wątek zamknięty Usługa kosztowała 140 zł, w ogóle nie została dopełniona. Po nałozeniu...
~niezadowolona klientka
-

dodano: 23 maja 2008

Polecam wątek zamknięty Bardzo fajne miejsce, super klimat i świetna obsługa. Profesjonalnie ścięto...
~Aneta
-

dodano: 17 maja 2008

Naprawdę warto! wątek zamknięty Piękno i uroda jest naszym atutem.Polecam oddać się w ręce specjalistek tego...
~Agnieszka Nitka
-

dodano: 2 kwietnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
24

23

wątków

do góry