Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Efekty Odmlodzenia Skory wątek zamknięty Jestem klientka Pani Maryli od ponad roku. Jestem ogromnie zadowolona z...
~Ada M
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 października 2019

HIFU ULTRALIFT polecam wątek zamknięty Cztery tygodnie temu miałam zabieg HIFU ULTRALIFT bezinwazyjny LIFTING...
~Elunia
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 maja 2018

Rewelacja zabieg Jalupro! wątek zamknięty Jestem zachwycona efektami mezoterapii igłowej Jalupro, którą wykonałam w...
~Karolina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 maja 2019

jakość obsługi wątek zamknięty Poza miłą atmosforą i szerokim dostępem usług-pełen profesjonalizm, przy...
~Jowita
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 marca 2019

cudowny laser HIFU ULTRAFIOLET!!! wątek zamknięty Miesiąc temu skorzystałam z nowego zabiegu na twarz, szyję i dekolt. Zabieg...
~Beata
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 czerwca 2018

Profesjonalizm w każdym calu wątek zamknięty Jestem stałą klientką od dwóch lat. Szczerze polecam zabiegi w salonie. Pełny...
~Ewa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 lipca 2017

MIKRODERMOBRAZIA IGŁOWA PLUS NICI KOLAGENOWE wątek zamknięty Jestem pod wielkim wrażeniem zabiegów. Zupełnie bezbolesne. Nie czuć nawet...
~Paulina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 lipca 2016

Super Salon wątek zamknięty Pani Maryla zrobiła mi cudne brwi. Od roku nie wiem co to malowanie brwi....
~Magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 grudnia 2015

Bardzo polecam !!! wątek zamknięty Jestem bardzo mile zaskoczona jakoscia swiadczonych uslug przez Pania Maryle...
~Marta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2015

POZYTYWNY SALON GODNY POLECENIA wątek zamknięty Klimat salonu oraz uśmiech pracowników bardzo pozytywnie wpływają na...
~Karolina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 maja 2015

Polecam wątek zamknięty Witam, polecam salon kosmetyczny maryla na gdańskim przymorzu. Profesjonalna...
~Marta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 marca 2015

Serdecznie Polecam! wątek zamknięty Z usług salonu kosmetycznego Maryla jestem bardzo zadowolona. Panuje tam...
~Anna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2014

:) wątek zamknięty Jestem stałą klientką Salonu Maryla, do tej pory korzystałam z usług...
~Kasia
-

dodano: 18 sierpnia 2014

beata - opinia wątek zamknięty Salon Maryla odwiedzam przynajmniej 3 razy w roku-jak przyjeżdżam na urlop....
~beata
-

dodano: 26 kwietnia 2014

godne polecenia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona,że koleżanka mi poleciła to miejsce. Muszę...
~misia
-

dodano: 24 kwietnia 2014

POLECAM!!!! wątek zamknięty Zachęcona pozytywnymi opiniami na tym portalu postanowiłam również zapisać...
~Kamila
-

dodano: 24 kwietnia 2014

kwasy dermatologiczne wątek zamknięty Skorzystałam z usługi dotyczącej zlikwidowania tzw. plam starczych na...
~Danuta
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 lutego 2013

MAKIJAŻ PERMANENTNY-REWELACJA!!! wątek zamknięty Za namową koleżanki zdecydowałam się na makijaż permanentny oczu i ust...
~Agnieszka
-

dodano: 11 stycznia 2013

GORĄCO POLECAM!!! wątek zamknięty Miałam ostatnio przyjemność skorzystania z mikrodermobrazji oraz peelingu...
~Alicja
-

dodano: 12 grudnia 2012

Mezoterapia igłowa wątek zamknięty Salon poleciła mi moja przyjaciółka. Skorzystałam z mezoterapii igłowej, Pani...
~Irena
-

dodano: 1 sierpnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
36

33

wątków

do góry