Widok

Studiowanie bezpieczeństwa wewnętrznego

Oliwa Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się nad studiowaniem bezpieczeństwa wewnętrznego. Możecie mi polecić jakieś szkoły oferujące tego typu studia. Ciekawią mnie również opinie studentów tego kierunku jak jest i czy warto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moim zdaniem ciekawy kierunek jak czytałem przedmioty to są w moim zainteresowaniu no co do szkoły wyższej oferującej ten kierunek to pasowałoby poszukać
kierunek może i ciekawy - nikt nie zaprzeczy

jeśli chcesz znać odpowiedź na pytanie "czy warto?"

spróbuj (teraz) znaleźć pracę dla siebie za 5 lat :)
sprawdź, czy w ogóle istnieją oferty dla osób po takich studiach ;)))))
na pewno jest ciężko powiedzieć czy znajdzie się pracę za 5 lat. ale patrząc na to co się dzieje w świecie to pewnie będzie zapotrzebowanie na takich specjalistów.
Witam! Bardzo mądre słowa, w pełni je popieram. Ze swojej strony mogę także zaproponować wykonanie testu predyspozycji zawodowych na stronie kierunekrozwoju.pl. Co daje taki test? Dzięki jego wykonaniu można otrzymać cenne wskazówki, które pomogą w wyborze dalszego kierunku kształcenia oraz przyszłego zawodu czy też opisu typu zainteresowań, preferencji i osobowości. Zapraszam!

Pozdrawiam
Przedstawiciel serwisu Kierunek Rozwoju
Witam! Kierunek ten dostępny jest w ofercie Wyższej Szkoły Bankowej w Gdańsku. Z tego miejsca serdecznie zapraszam do zapoznania się z nasza oferta na naszej stronie wsb.pl. Dodam, że zapisując się do 30 kwietnia, można oszczędzić aż 1000zł: na czesnym, które wynosi od 195zł (zamiast 245zł) miesięcznie na pierwszym roku studiów oraz na darmowym wpisowym.

Pozdrawiam, Renata Mazur
Online Ekspert WSB Studia I stopnia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawy kierunek do kiedy można składać podania o przyjęcie?
Witam ponownie! Rekrutacja trwa nieprzerwanie. Warto zapisać się do 15 bowiem, do tego czasu trwa nasza promocja. Zyskać można darmowe wpisowe i czesne już od 195zł miesięcznie na pierwszym roku studiów.

Pozdrawiam, Renata Mazur
Którą specjalizację z bezpieczeństwa wewnętrznego najbardziej polecacie? http://www.wsb.pl/gdansk/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci/bezpieczenstwo-wewnetrzne
Jak długo czeka się na wyniki rekrutacji?
Witam ponownie! Mela, wyniki rekrutacji możesz w każdej chwili sprawdzić na naszej stronie internetowej wsb.pl/rekrutacja/stan_rekrutacji

Pozdrawiam, Renata Mazur
a na WSB na licencjacie rekrutacja jest za zasadzie kto pierwszy ten lepszy ?
No właśnie a jak to wygląda jakieś punkty np z matury mają znaczenie?
A jak myślisz?

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam ponownie! O przyjęciu na dany kierunek decyduje kolejność zgłoszeń. Dodam również, że do 19 września nadal można skorzystać z promocji i zyskać darmowe wpisowe oraz czesne już od 220zł miesięcznie na pierwszym roku studiów (w zależności od wybranego oddziału WSB).

Pozdrawiam, Renata Mazur
Ciekawy kierunek ja poszłam na zarządzanie na wsb, póki co jest spoko. Fajni ludzie i wykładowcy.
Czy warto trzeba samemu się zastanowić, to Ty będziesz studiował ten kierunek nie ktoś inny za Ciebie. Po długich przemyśleniach wybrałem logistykę na wsb, i myślę że warto było.
Zgadza się szukanie w internecie informacji jest bezsensowne każdy musi wiedzieć co chce robić w życiu, ja zawsze lubiłem informatykę i taki właśnie kierunek wybrałem na wsb.
akurat WSB ma tyle kierunków że mam problem z wyborem ale jak dla mnie to dobrze.
a czy można na WSB na I semestrze studiów licencjackich zmienić kierunek bez jakichkolwiek opłat ?
Student może przenieść się na inną specjalizację, specjalność lub kierunek studiów w ramach wydziału, na inny wydział lub z innej uczelni, za zgodą Dziekana wydziału przyjmującego, jeżeli wypełnił wszystkie obowiązki wynikające z przepisów obowiązujących na wydziale lub w uczelni, które opuszcza.

Pozdrawiam, Renata Mazur
Tez ciekawy kierunek każdy wybiera co uważa ja lubię informatyke i taki kierunek wybrałem na wsb.
Kursy, praktyki, staże są ważne. Warto inwestować w siebie. mam sporo znajomych, którzy skończyli dwa kierunki studiów i z tego powodu nie narzekają. Zastanawiam się czy na WSB można pogodzić dwa kierunki studiów.
z tego co słyszałem to WSB indywidualnie podchodzi do studenta i skoro można połączyć studia z pracą .

Inne tematy z forum Nauka

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

GASP (5 odpowiedzi)

Czy ktoś się orientuję ile wynosi obecnie czesne w Gdańskiej Autonomicznej Szkole Podstawowej ?...

do góry