Widok

Stworku!

dziekuje. cos glemboko te okienko. nie widac bylo!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kulna

znow musialem guglnac i spojrzec co to za jedno to WMG.
telaz wiem.

Totenkopf

hej Toten, nie plaskie jak Sanfranczesko tylko jak Cikago.

Ciemo baroffa....

Szpecjala, Szpecjala jak najbardziej.....Beer or not to beer today? Oto jest pytanie? Hie, hie. SZPECJAL DANZIG BRIGADE POZDRAWIA !!! POLSKA PÓŁNOCNA!!! :)

Witajcie Hyde Parkowicze.

witam Was wszystkich. nie wiem czy ktos mnie jeszcze pamieta. pozdrawiam.

totencośtam

chyba...
SZpecjalla..

Ufffff...nasze piękne miasto....

Jeśli ktoś uważa, że WMG jest bardziej płaskie niż San Francisco, to niech się przejedzie rowerem na trasie Oliwa->Niedźwiednik->Morena->Ujeścisko/Zakoniczyn. Dziś jechałem-masakra!!! Z koszulki mogłem zrobic słonego drinka. 50 minut w jedną stronę. A teraz zdrówko! Niech żyją ulice WMG! Oczywiście trzymając w dłoni kufelek zimnego Specjalka ;)

PS: Nigdy nie zamieszkam na Ujeścisku, hy, hy.

hm

pomoc ?

hihi

most interesting

Mirnal, fajny text. Lubie ta logike. Jest mi bliska.

Paryż i Paryża poza Londynem

*Aktorka i dziedziczka fortuny hotelarzy Hiltonów z USA, Paris Hilton (24), pożegnała się z marzeniem o ślubie w londyńskiej katedrze Świętego Pawła. Tam właśnie chciała poślubić pochodzącego z Grecji narzeczonego, również multimilionera, 27-letniego Parisa Latsisa.* - Twoje Imperium (25 lipca 2005) .
Anglicy nie zgodzili się. I słusznie - Stany Zjednoczone oraz Grecja, skąd pochodzą młodzi, to republiki, zatem wyspiarze wolą nie zadawać się z owymi bogatymi i młodymi koniami (wyjątkowo nie końmi) trojańskimi. A do tego - oboje mają jednakie a prowokacyjne imię... Stolica Francji od dawna Brytom kojarzy się z gardłowym rozwiązaniem problemu i monarchii. Legendarny Parys w aspekcie końskiego podstępu, jest dodatkową przestrogą dla współczesnych Brytów. Wystarczy im kolejowe połączenie tunelem z obalonym królestwem...
Jeśli polscy rodzice chcieliby dać na imię swoim latoroślom owe imiona, to chyba jako Parys albo Paryż (dla chłopca) oraz Parysa albo Paryża (dla dziewczynki), ponieważ zgodnie ze słusznymi wytycznymi polonistów, polskie imiona muszą spełniać szereg wymogów.

No i się skończyło....

Zimno i mokro czyli znów na temacie domatorsko-knajpianym. Pogoda sie poprawiła, humor tym samym też, zatem górę bierze kuracja usuwania kamieni nerkowych za pomocą chmielu....uwielbiam taką pogodę.....z kufelkiem w ręku-pozdrawiam....ku chwale (minionej) Szpecjala, hy, hy.....

oj !

Grisza znow wbija igly w lalke, hihi

blablabla

gwarantujemy, ze nie wpadniesz w klopoty finansowe,
nasz system funcjonuje !
kazdy zaklad wygrywa !
ale zarejestroj sie teraz !

TyPeRsI - Bukmacherzy

Wejdz i zarejestruj się skorzystaj z najlepszych typow bukmacherskich w zupełności za darmo, ponadto dostaniesz bonus 10$ u bukmachera, warunkiem jest rejestracja na forum oraz mozliwie jak najczesciej udzielanie sie na forum (podawanie wlasnych typow)

Od Jutra 03.08.2005 r. zostanie przedstawiony system dzieki ktoremu w ok 120 dni ze 100zł Uzyskasz ok 10 000 tysiecy złotych. Wejdź i zarejestruj się

TyPeRsI - Bukmacherzy

Wejdz i zarejestruj się skorzystaj z najlepszych typow bukmacherskich w zupełności za darmo, ponadto dostaniesz bonus 10$ u bukmachera, warunkiem jest rejestracja na forum oraz mozliwie jak najczesciej udzielanie sie na forum (podawanie wlasnych typow)

Nazbyt poważnie ;)

Bzik jako doskonałe wyjaśnienie wszystkich ludzkich zachowań, których nie potrafimy zrozumieć.Wyjaśniająca reakcja automatyczna nie mająca zbyt wiele wspólnego z myśleniem.

hłe,hłe,hłe...

jako i Ciebie jamrozy

oleee

mama was w glowy bila chyba

CB

moge kilka tych wisienek? bimbelek powali tylko adasia.

taaa...

bimbelek zmieszanny z wisienkami...

a mówili...

w radio, że w takie upały
trzeba wypijać
ok. dwóch litrów...

się wie...
się wypija...

gospodarka elektroli....cośtam...

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (108 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry