Widok

Stwórz ze mną drużynę baseball/softballa dla kobiet !!!!!!!!

Społeczność Temat dostępny też na forum:
Stwórz ze mną drużynę baseball/softballa dla kobiet !!!!!!!!
Zbieram chętne dziewczyny do wspólnej gry w Softball - lżejszej odmiany Baseball'a.
W tym momencie funkcjonuje zaledwie kilka drużyn w Polsce, na Pomorzu byłaby to pierwsza taka drużyna.

Nasza drużyna wymaga stworzenia od podstaw, gdyz żadna z zainteresowanych nie miała wcześniej styczności z Baseballem,ani Softballem.

Bardzo proszę o kontakt wszystkich zainteresowanych!

Jeśli masz jakieś pytania, również chętnie porozmawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do ilu lat można sie zgłaszać ? :)
Czy jeszcze nad tym pracujesz? Ja znam podstawowe zasady gry ... Mieszkałam w USA 24 lata a baseball to moj ukochany sport...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. Jestem chętna jeśli coś wyszło z grupy :) szalastkatarzyna@gmail.com
Nadal aktualne?

dodota87@o2.pl
Cześć, dziewczyny
Nazywam się Robert Hoffman i jestem pełnomocnikiem Polskiego Związku Baseballu i Softballu ds. nowych klubów i inicjatyw.
Jeśli, któraś z Was jest na poważnie zainteresowana tworzeniem inicjatywy, to zgłoście się do mnie. Jestem w stanie pomóc w organizacji przedsięwzięcia i znalezieniu chętnych osób do gry. Mój mail to hoffman.rawa@gmail.com
Pozdrawiam

Witam, ponawiam pytanie. Do ile lat można się zgłaszać? mój mail: m.wisniewska2727@wp.pl

czy temat aktualny? jeśli ktoś by coś wiedział, to proszę o info na htheory@o2.pl ;)

Czy temat jest nadal aktualny? Jeśli tak, to też byłabym bardzo zainteresowana :)
kjzbyt2@wp.pl

Inne tematy z forum Sport

Bieganie zimą (19 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

do góry