STYL- pracownia fryzjerska

Fryzjerzy

Gdańsk, Platynowa 6E/1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
urszula - ocena pan tomasz to wspaniały ,pozytywny ,empatyczny człowiek.w zakładzie u pana...
~urszula
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 15 stycznia 2025

Szukam kontaktu do p.Justyny wątek zamknięty Dzień dobry, Szukam kontaktu do świetnej fryzjerki, Pani Justyny, która...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 listopada 2016

Polecam serdecznie :) wątek zamknięty Najlepszy fryzjer w trójmieście. Mistrz w swojej dziedzinie, mam 100%....
~ela
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 października 2015

Cennik wątek zamknięty Dlaczego nie można pobrać cennika ze strony salonu...? :((
~Asia
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 czerwca 2013

Szkoda wątek zamknięty Fryzjer, ktory nie ma pojecia o swoim zawodzie. Szkoda, ze sam uwaza inaczej.
~Klient
4

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 maja 2015

Polecam! wątek zamknięty U Pana Tomasz byłam już trzeci raz i za każdym razem pozytywnie zaskakuje...
~Klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 lutego 2015

POLECAM Z CAŁEGO SERCA! wątek zamknięty Jeszcze raz dziękuję P.Tomku za miłe zaskoczenie! Do mistrza wybrałam się aby...
~Zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 lutego 2015

Super! wątek zamknięty Tomek sprawił że moje włosy zaczęły żyć! Dobór koloru,zabiegu odżywiającego...
~Magda
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 grudnia 2014

Nie powinnam polecać salonu... wątek zamknięty ...żeby nie generować większych kolejek do Tomka :) Ale nie mogę Tomka nie...
~Doris
-

dodano: 26 listopada 2014

Polecam wątek zamknięty Spełnienie kobiecych marzeń, tych o wspaniałej fryzurze oczywiście! ;) Nic...
~To ja
-

dodano: 8 lutego 2014

Wybawiciel... wątek zamknięty Przyszłam do Tomka na ratunek po niefortunnej wizycie u fyzjera z grupera...
~Dagmara
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 grudnia 2013

super wątek zamknięty jestem bardzo zadowolona z uslug, szczegolnie za kreatywnosc, fachowe...
~Pani Gosia
-

dodano: 5 września 2013

przestrzegam wątek zamknięty Pierwszy raz w życiu rozpłakałam się na widok swojego odbicia w lustrze...
~opinia
-

dodano: 19 sierpnia 2013

Zawsze bałam się fryzjerów nie mniej niż dentystów... wątek zamknięty bo zawsze coś było nie tak. Tomasz Szpiec nie dość, że jest niesłychanie...
~Agnieszka
1

dodano: 28 grudnia 2011

masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wątek zamknięty masakra,za podciecie z myciem zapłaciłam 70zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok
~niunia
3

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 grudnia 2010

Artysta wątek zamknięty Korzystam z usług Pana Tomka od 5 może 6 tat. I nie oddam swoich włosów w...
~MG
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 września 2012

Uratowana i uradowana:) wątek zamknięty Tomek uratował dziś moje włosy i mnie! Przyszłam do salonu załamana tym, co...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 grudnia 2011

mocno polecam :)) wątek zamknięty przed chwilą wyszłam z salonu i muszę przyznać że jestem bardzo zaskoczona!...
~Marta
-

dodano: 21 października 2011

Fryzjer z pasją ! wątek zamknięty Spodobała mi się nowa fryzura koleżanki i pomyślałam może ja też spróbuję i...
~Agnieszka
-

dodano: 26 sierpnia 2011

fachowe kreatywne cięcie wątek zamknięty Tomek ma pomysł na każdego klienta, fachowe cięcie + bardzo miła atmosfera....
~Marta
-

dodano: 18 kwietnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
52

38

wątków

do góry