Widok

Suche i szorstkie dłonie

Pilnie poszukiwany krem do rąk , który zapewni im odpowiednie nawilżenie i ochronę. Pracuje w supermarkecie przy wykładaniu towaru i mam strasznie zniszczone dłonie :( Może znacie jakiś dobry?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie śmiej się ale na noc obsiusiaj dłonie i bez wycierania ich idż spać...no co mam powiedzieć -działa...podobno mocz dostarcza dużo potrzebnych skórze składników do regeneracji...

Do rąk uzywam kremu silnie regenerującego z Bielendy z tej nowej linii In Good Hands, polecam bardzo dobre kosmetyki

neutrogena

bardzo dziekuje za polecenie :) zamowie go sobie i mam nadzieje, ze pomoze

Ja stosowałam to serum https://www.notino.pl/regenerum/hand-care-serum-regenerujce-do-rk/p-490737/ i naprawde skóra odzywiona, nawilzona , bardzo sobie chwale. Cena przystepna

i co pomogło? bardzo jestem ciekawa, chetnie wyprobuje

suche dłonie kiedys, to była moja zmora. Teraz juz nie mam tego problemu, ale co sie namęczylam z tym, to moje...

Zapytaj w aptece o krem z mocznikiem. Kilka złotych kosztuje.

W Dino jest taki fajny krem do rąk aloesowy. kosztuje jedynie 2,45 zł i naprawdę jest rewelacyjny.

Ja mam ten sam kłopot, strasznie suche dłonie, kremy jakieś mam ,ale srednio pomagaja, chcialabym cos naprawde mega nawilzajacego

garnier czerwony albo neutrogena ;)

Cóż ja od siebie polecam regenerum, dobrze działa na skóre, miałam od nich też krem do stóp i naprawde daje radę... a wierzcie mi stopy mam strasznie suche

tylko i wyłącznie HUDOSIL - najlepszy z najlepszych, nic innego mi nie pomoglo

Po prostu sparować czy jakoś wcześniej przygotować mieszankę?

Był taki krem neutrogena. On naprawdę daje radę z takimi problemami, więc jesli jeszcze nie próbowałaś, to polecam.

na sklodowskiej

u mnie najlepiej się sprawdza najzwyklejszy krem nivea. Jest bardzo silnie nawilżający, u mnie wystarczy raz dziennie posmarować dość grubą warstwą i już :)

Świetny jest koncentrat do rąk tołpa. Ja mam niedoczynność tarczycy, więc dla mnie suche dłonie są na porządku dziennym ;) Tylko ten produkt faktycznie u mnie działa. Próbowałam teraz farmona krem z siemieniem lnianym niby też do suchych dłoni, ale z podkulonym ogonem wróciłam do tego tołpy.

a gdzie to robilas

Jeśli masz przebarwienia to na pewno pomoże laser. Jeszcze są wykonywane endermologia oraz maximus. Są to rodzaje masazu. Mialam wykonywaną endermologię na ręce. To nie prawda ze robi sie ja jedynie na pupe czy uda bo sa rozne glowice. Poczatkowo nieb ylo efektu i czulam sie troche zawiedzona ale im dalej w las tym efekt byl coraz lepszy. obecnie moje dlonie wygladaja lepiej. chociaz mam swiadomosc ze pewnie za rok bede musiala powtorzyc

Inne tematy z forum Kobieta

Tabletki powiększające piersi (16 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

Stres powoli mnie wykańcza... (5 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

Domowe sposoby na trądzik różowaty (4 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

do góry