Widok

Sukienka na poprawiny - gdzie kupię?

Kupię Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny,
Czy wiecie gdzie mogę znaleźć w trójmieście sukienkę na poprawiny? Nie mam pojęcia gdzie mogę szukać takich sukienek. Na pewno nie chcę kupować w jakiś sieciówkach, bo na poprawinach też chcę się wyróżniać. :D Podpowiedzcie mi coś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
Też jestem w trakcie poszukiwań i słabo to widzę. Mogę jedynie polecić na Świętojańskiej w Gdyni są 2 sklepy - LUZIK, ceny nawet spoko. W Galerii Rumia i w Porcie Rumia sklep - Solmir tam są śliczne sukienki, ale nieco droższe. Ja niestety nie trafiłam na swój rozmiar z tych co mi sie podobały, ale jeszcze będę zaglądać....z czarnych było dużo pięknych, ale jako Panna Młoda to raczej lipa :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Gdańsku na Al. Grunwaldzkiej, na przeciwko głównego wejścia do Galerii Bałtyckiej, w kamienicy jest sklep z sukienkami. Te, które znajdują się na wystawie wyglądają zachęcająco.
W Rumia, koło galerii Rumia jest salon sukien Glamour, maja sukienki ślubne ale również na poprawiny, i cos a'la garsonki. Wystawa 'normalnych' sukienek zachęca do wejścia, wiem że ceny ok 150zł;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam sklepu na przeciwko Galerii Bałtyckiej. Byłam w tym sklepie, ceny nie są adekwatne do jakości (bodajże 580zł suknia długa wykonana z poliestru w 100%). Do tego suknie startują od rozmiaru 38, dopasowanie podobno w cenie z wyłączeniem skracania. Ogólnie suknie były też trochę zniszczone/brudne.
a w tym solmirze to znajde rozmiar ok 42 - 46? bo takich rozmiarow szukam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co do rozmiarówki w Solmirze to nie pamiętam, bo tam oprócz sukienek jest też normalna odzież, buty, torebki. Wiem, że w Galerii Rumia był sklep z sukienkami gdzie były duże rozmiarówki od razu po prawej stronie od wejścia, ale nie pamiętam czy to było akurat w Solmirze, czy w innym...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry