Widok

Suknia Eddy K. POMOCY

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny! Wiem, że na was można zawsze liczyć!!! Poszukuję sukienki z kolekcji Eddy K. 77750. Jestem w niej zakochana, ale niestety w trójmieście ich nie ma. Może wiecie gdzie najblizej jest jakiś salon z sukniami z tej kolekcji?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Błagam, pomocy!!!!, Jak wy nie pomozecie to już nikt :( a ja się uparłam na tą suknię a nie chcę jechać po nią do Warszawy :(

image
Wydrukuj fotke i przejdz się do jakiejś krawcowej i zapytaj czy by taką uszyła i za ile
Innego wyjścia chyba już nie masz

image[/url]
image
Salon Sukien Ślubnych Elizabett Legionów 22b tel: 055 2361731

Gorzów Wielkopolski
Salon Ślubny Iwonka Chwalęcice 1 tel./fax: 095 720 15 49 www.suknieiwonka.pl

Jelenia Góra
P.W.Gebi Różyckiego 4 tel./fax: 075 7675808

Katowice
Salon Ślubny ul. Andrzeja 19 tel./fax: 032 257 17 23 www.katrin.com.pl

Kraków
Studio Mody Evita ul. Kalwaryjska 59 tel.: 012 656 55 22 fax: 012 262 42 49 www.evita.com.pl

Kraków
Studio Mody Evita ul. ul. Długa 15 tel.: 012 292 90 90 www.evita.com.pl

Łomża
Salon Ślubny Vanessa ul.Długa 21 tel.: 086 473 14 47 kom.: 604 479 991

Olsztyn
Salon Ślubny Nicole Madame Danuta ul. Staromiejska 14 tel.: 089 527 26 98, fax: 089 521 34 38 www.salonslubny.olsztyn.pl

Poznań
Salon Ślubny Nicole ul. Matejki 51 tel.: 061 661 16 45 – 6 fax: 061 661 16 45 www.salonnicole.pl

Rzeszów
Salon Ślubny Diana al. Rejtana 53 tel.: 017 852 47 71 fax: 017 852 47 72
www.diana.strona.pl

Rzeszów
Salon Ślubny Diana ul. Warszawska 5/7 tel.: 017 852 38 08
www.diana.strona.pl

Siedlce
Salon Ślubny Anna ul. 11-go listopada 23 tel./fax: 025 644 38 20

Świnoujście
Salon Sukien Ślubnych Amelia ul. Piastowska 1/6A tel./fax: 091 327 95 04
www.amelia.uznam.net.pl

Szczecin
Suknie ślubne Nikol ul. Pi_sudskiego 35 tel.: 091 488 61 60 fax: 091 486 33 84
www.suknieslubne-nikol.pl

Szczecin
Suknie ślubne Nikol ul. Bogus_awa 41a, tel.: 091 434 26 35 www.suknieslubne-nikol.pl

Warszawa
Centrum Ślubne KATRIN ul. Ogrodowa 1A tel./fax: 022 850 54 00 www.katrin.com.pl

Warszawa
Salon Ślubny ul. Zamoyskiego 55 tel.: 022 670 45 16 www.katrin.com.pl

Warszawa
Centrum Ślubne ul. Leszno 32 tel.: 022 632 19 16 www.katrin.com.pl

tu masz wszystkie salony w polsce ktore sprzedaja Eddy K

Dzięki dziewczyny!
Chyba zadzwonie pod tem pierwszy numer bo to najbliżej, w Elblągu, dziwne, że w trójmieście nie ma.

image
image

costy nie szyj w orginale wyglada bosko.mierzylam ja w niemczech i nie kosztuje wcale tak niesamowicie duzo . W niemczech bylo to 1200€ ale w polsce jest napewno mniej.

No ja jestem zachwycona ta suknią. A powiedz mi czy ona na gorsecie ma te kryształki ponaszywane? Bo wydaje mi się, że ma.

image
Witam. Suknia , którą wybrałaś jest przepiękna. Ja szukam taką samą. W Polsce żaden salon już jej nie posiada. Proszę więc o kontakt bo jeżeli w Niemczech kosztuje 1200 euro to dla mnie jest ona tego warta na taki jedyny dzień w życiu. Błagam odezwij się . Jeżeli jest to możliwe to poprosiłbym abyś przywiozła mi ją z Niemiec kolor biały rozmiar 38, mój najważniejszy dzień w życiu to 7 lipca 2007 r. Proszę o kontakt . PILNE. Pozdrawiam . Elwira .
Mój email:roland_25@wp.pl
Jeżeli możesz to podaj mi swój numer telefonu abym mogła się z Tobą skontaktować i domówić pewne szczegóły . papa
http://www.eddyk.com/scelta.asp?id=3

obejrzyj sama
tak mam krysztalki na gorsecie jest naprawde piekna , niestety nie pasuje o mojej figury.

Wiem, byłam na tej stronce, jest przecudowna, tak mi sie podoba, że nie wytrzymam, musze ją mieć. Jutro dzwonię do Elbląga bo tam mają suknię z kolekcji Eddy K., Nie wiem tylko czy tą suknię akurat mają, ale to chyba nie jest problem bo mogą ją ściągnąć. Ciekawe ile w Polsce kosztuje :)

image
A jak ona wygląda z tyłu? Bo nigdzie nie ma zdięcia. Wydaje mi się, że na pupce jest przylegająca i dopiero od połowy uda się kloszuje lekko.

image
nie wiem ale np Demetrios 2705 kosztuje w niemczech 2200€ a w polsce 850€ wiec roznica jest duza. Ogolnie sie mowi , ze Eddy K jest tansza wersja Demetriosa zreszta Eddy uczyl sie u Demetriosa szycia sukien.Mialam okazje go poznac osobiscie w niemczech.Przynajmniej teoretycznie powinna ta suknia kosztowac mniej ale kto wie.powodzenia

dzwonilam do salonu w warszawie
Warszawa
Salon Ślubny ul. Zamoyskiego 55 tel.: 022 670 45 16 www.katrin.com.pl
maja ta suknie w rozmiarze 40 na stanie kosztuje 5200 okolo
zycze powodzenia

a ha i czas zamowienia to okolo 3,5 miesiaca i zamowienie z dzis byloby 1 sierpnia wiec nie masz juz duzo czasu. trzymam kciuki

Dzięki dziewczyny!

Tez zadzwoniłam do Warszawy do salonu i tam mi pani powiedziała, że ta sukienka kosztuje 5800zł. Trochę przesada jak na jeden raz a, że bardzo mi się podoba, postanowiłam sobie uszyć. Byłam już ze zdięciem z gazety(bardzo wyraźnym) i już klamka zapadła, zapłaciłam zaliczkę i 11 maja mam pierwszą przymiarkę. Trochę się boję, ale widziałam jak były uszyte inne sukienki przez tą panią i myślę, że będzie ok. AAAAAAAA!!!!!! i najważniejsze, zapłacę za nią śmieszne pieniądze :)
Zdam relacje po przymiarce.

image
czesc donatella - tu agnieszka (mam nadzieje,ze wiesz o kogo chodzi;)
dawno nie slyszalam jak twoje przygotowania,fajnie ze jestes!
a kiecka - ODWAZNA - i piekna,naprawde.
pozdrowionka!

hejka, miło Cię "spotkać",. Co do sukienki to zobaczymy, czy taka piękna jak ją uszyje. Jestem dobrej myśli.:)

image
no i niezly czas wykonania - tylko miesiac do pierwszej przymiarki.ja czekam trzy miesiace

A gdzie szyjesz? Bo ja pojechałam do Wejherowa. Nie wiem ile będą miały zrobione przez ten miesiąc, ale wątpię, że cała suknia będzie już gotowa. Ta pani powiedziała, że tak 2 m-ce przed ślubem wystarczy przyjść to one uszyją, ale ja wolałam nie odkładać tego bo umarłabym z nerwów.

image
ja kupilam sukienke w beauty we wrzeszczu

gdyby ktos jeszcze szukal to mam do sprzedania o wiele taniej niz w salonie Nica21@poczta.fm
Dobry wieczor:)jestem zainteresowana suknię:)jaki rozmiar ma Pani do sprzedania i ile piękna kreacja kosztuje?pozdrawiam serdecznie z Olsztyna
Ja też poszukuje tej sukni tylko w okolicach warszawy rozmiar 36/38 no i nie w salonie bo cena kosmiczna
pluskwaaa@wp.pl