Widok

Suknia z dodatkami za 1000zł

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Sprzedam suknię z dodatkami w kolorze sukni oraz butami. Suknia jest po czyszczeniu - stan idealny. Dodatki oraz buty również jak nowe. Jestem jej pierwsza właścicielką. Cena 1000 zł. Suknia była kupiona w salonie Beauty. Kolor perła. Rozmiar 38. Wzrost 165-170cm + obcas 6cm. Zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jest forum. ogłoszenia zamieszcza się w części"sprzedam suknie"!!!!
moja droga temat wskazuje na to co jest dalej i nikt nie kazał ci tego czytac
A to słuszna uwaga. Przeciez co komu przeszkadza ogloszenie o sukni na forum. Nie ma obowiązku wnikania w wątek.
Ja tam popieram Zuzkę :))) Ma rację kobitka.
Ja jestem chetna do obejrzenia zdjęc - jestem w trakcie szukania.
Nie zgadzam sie z Zuzka i Nefretete!! nie musicie czytac, jak Wam sie nie podoba, mnie takie ogloszenia nie przeszkadzaja...rownie dobrze o fotografach i muzykach tez powinno sie szukac gdzie indziej, a tak wszystko na miejscu.
Nie twierdzę,że mnie się nie podobają te ogłoszenia.Jak ktos ma ochotę to niech je zamieszcza gdzie chce.Napisałam tylko,że jest odpowiednie miejsce do tego i oto mi chodziło.Proste.
mi chodziło dokładnie o to samo. Jest dział SPRZEDAM SUKNIĘ!!!!!!!!!!!
to tam zajrzyj moze ktos zamiescil nieodpowiednie ogloszenie dla tego dzialu bedziesz miala nastepny temat do durnego wywodu. Zamiescilam konkretne ogloszenie jestes zainteresowana to sie wpisz nie to wogole nie czytaj. Takimi durnymi wywodami tylko powodujesz ze temat staje sie nie czytelny i po kilku takich "fantastycznych " przemysleniach tak naprawde nie wiadomo o co chodzilo pierwotnie. Mam prosbe jesli ktos jest zainteresowany to niech sie wpisze reszte towarzystwa prosze o pominiecie tego tematu.
ale kiedy ja mam właśnie ochotę tutaj sobie popisać.... Przecież każdy tu może pisać o czym tylko chce....
wiec wlasnie napisalas cos co swiadczy o tym ze twoj caly wywod jest bez sensu ja mam wlasnie ochote zamiescic tutaj ogloszenie o sprzedazy sukni
Sama powiedziałaś, że tu można pisać o wszystkim. Ja nadal uważam, że odpowiednim miejscem na zamieszczanie ogłoszeń jest dział SPRZEDAM suknię. Więc to nie ja przeczę sama sobie, lecz ty.