Widok

Suknie Pronovias

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy orientujecie się może czy w okolicach Trójmiasta są gdzieś jeszcze w suknie Pronovias? Czy Madonna ma wyłączność na Pomorzu?

Niestety ceny Madonny są dla mnie nie do przejścia a jeśli chodzi o kupno używanej sukni to nigdzie nie znalazłam modeli, które mnie interesują: Florinda, Mariona, Fragancia - jeśli któraś z Was ma taką suknię na sprzedaż to będę wdzięczna za info:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
myślę że cena sukienek pronovias jest wszędzie taka sama (no miej więcej) .one nie są tanie ponieważ są sprzedawane w Madonnie a dlatego że są sprowadzane z Hiszpanii oraz dlatego zę są wykonane z bardzo dobrych materiałów gatunkowo~!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
cześć :)

ja mam do sprzedania suknie san patrick eboli, wiadomo nie jest to zadna z tych 3 modeli które wymienilas ale moja równiez jest na jedno ramie :)
Może Cie zainteresuje? kupilam ja w zeszlym roku w lecie, jestem pierwsza właścicielką.
ponizej załączam link do mojego wątku odnosnie sprzedaży sukni gdzie znajdziesz więcej informacji .
Serdeczne zapraszam :) moj mail madzia20@o2.pl
http://forum.trojmiasto.pl/san-patrick-Eboli-kolekcja-2010-sprzedam-suknie-t179586,1,11.html
Też kupiłam suknię tej firmy i uważam że są warte ceny. Jakość nieporównywalna do tych, które proponują w wielu salonach. A co najważniejsze nie są oklepane , a każda suknia z kolekcji jest niepowtarzalna.
Ja wybrałam Pronovias Abaco. Będę mieć ją do odsprzedania w drugiej połowie września.
Abaco niestety nie na moją figurę:(
Eboli też jest ładna ale to jednak jeszcze nie to czego szukam...
Podobaja mi się też Agnes 10202 i 10483 ale też nie widzę żeby ktoś chciał ją sprzedać:(
Pronovias Fano będę miała do sprzedania:)
To jedna z moich faworytek :-P
Ślub planujemy w przyszłym roku.
Chodzi o Abaco :-)
To będę miała ją do odsprzedania we wrześniu, jakbyś była zainteresowana. ;) Rozmiar 32 w rozmiarówce hiszpańskiej, a w rzeczywistości nosze 34-36 przy wzroście 168 cm.
Odbieram ją w lipcu.
W takim razie muszę nad sobą troszkę popracować :-P ale do września dam radę.
Wypatrzyłam jeszcze Pronovias Abril, może tą chce ktoś sprzedać?
Coś mi się wydaje że suknie na jedno ramię nie mają zbyt wiele fanek więc chyba pozostanie mi szycie:(
Hej,
Mierzylam Abril- piekna suknia - ale mimo ze jestem bardzo wysoka i dosc szczupla to wygladalam jakbym miala krotkie nogi i byla szersza niz jestem w rzeczywistosci. Nie byla to suknia dla mnie ;)
Dlatego zdecydowalam sie zamowic Pronovias Fabiola :)
Hmmm, to też mnie zmartwiłaś. Nie należę do wysokich więc pewnie ta suknia też będzie mnie skracać:( A Fabiola jest przepiękna ale moje biodra w niej byłyby pewnie 3 razy większe:) W sumie jeśli będzie dostępna w Gdyni to chyba też ją przymierzę. Póki co wiem, że z modeli które mnie interesują w Gdyni dostępny jest tylko jeden:) Nie wiecie jak to jest gdy nie ma jakiegoś modelu a chciałabym go przymierzyć? Mogą go sprowadzić bez zobowiązania? Pisałam do Madonny ale odpowiedzi brak...
Abril i Fabiole maja w Gdyni. A Fabiole moze tez przymierz - to nic nie kosztuje, a warto przymierzyc kilka fasonow ;) Co do sprowadzania to nie wiem, bo nie pytalam. Wiem natomiast, ze pozyczaja modele z salonu, za 2/3 ceny czy jakos tak.
Fabiola to kolejna moja faworytka, podoba mi się też (oprócz Abaco, o której pisałam wcześniej) Magia.
W MAdonnie za pierwszym razem przymierzcie wszystkie suknie!!!

I powiedzcie Pani że wahacie się miedzy "5ma" bo potem przymiarka każdej innej sukni kosztuje 400zl!

Nie wierzyłam w to, ale ttak mi zrobiły nie mogę mierzyć nic więcej poza 2ma które wcześnie upatrzyłam, więc dobrze sobie rozplanujcie przymiarki!!
A która pani cie obsługiwała? Może chciała sobie na boku zarobić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
cały czas obsługiwała mnie p.Patrycja, bardzo sympatyczna, fajnie doradzała, ale jak usłyszała, że chce zobaczyć inna to diametralnie zmieniła podejście i to jeszcze zachowała sie tak przy mamie?!

Jeszcze "jak Cie mogę" zrozumiałabym to przy koleżankach, gdzie każda ma inny gust i co innego widzi, ale przy mamie osobie starszej, na której zdaniu pewnie najbardziej zależy?!
Mnie dwa razy obsługiwała p. Ola. Bardzo sympatyczna, doradzała też dodatki do sukni. Ani razu nie powiedziała że mam zapłacić za kolejną przymiarkę.
do góry