Widok

Suknie Pronovias

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy orientujecie się może czy w okolicach Trójmiasta są gdzieś jeszcze w suknie Pronovias? Czy Madonna ma wyłączność na Pomorzu?

Niestety ceny Madonny są dla mnie nie do przejścia a jeśli chodzi o kupno używanej sukni to nigdzie nie znalazłam modeli, które mnie interesują: Florinda, Mariona, Fragancia - jeśli któraś z Was ma taką suknię na sprzedaż to będę wdzięczna za info:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
klientek im nie brakuje wiec widocznie moga sobie pozwolic na oplate stylizacyjna i korzystnie na tym wychodza :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po prostu ta opłata jest dla dziewczyn, które chcą sobie tylko poprzymierzać suknie a nie kupować. Jeżeli klientka przychodzi trzeci raz do salonu i chce znów przymierzać ale inne wzory to dla mnie to wygląda podejrzanie. Bo ile można wkładać na siebie sukni? Ja przymierzyłam to co chciałam na pierwszej przymiarce i mi to wystarczyło do podjęcia decyzji. Albo coś się podoba albo nie. Ile można przymierzać? Każda kobieta wie jaki fason jest dla niej lepszy a jaki gorszy, wie w czym czuje się dobrze, dzięki czemu z góry może odrzucić większą część sukni na pierwszej przymiarce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
za jednym zamachem uważam że można przymierzyć maksymalnie 4 sukien, bo potem to już męczy i nudzi.

To w salonie Madonna nie można być niezdecydowanym klientem? Zwłaszcza jak się chce wydać ok 5000 na suknie?
W Langorii jakoś Panie nie miały z tym problemu...

Albo nie ma prawa mi się zmienić koncepcja? z Klasycznej Literki A na styl empire? Muszę być karana 400zł? Bo tak naprawdę dopiero podczas mierzenia, poczułam w jakiej sukni czuje się tzw. "ślubnie"?

Nawet jeżeli te suknie Pronovias są z tak super gatunkowo materiału- to po co? Przecież ta suknia nie ma służyć na lata:)

Dziwna polityka salonu i już:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Popieram Krejzi co do Langorii, jak tam poszlam nie chcialam isc do innego-stad tez nie chce krytykowac Madonny i dlatego napisalam tam maila, czytajac wasze wypowiedzi.
Wracając do Langorii, mozna przymierzyc wszystko, bo tak naprawde jak sie suknie ubierze to zaczsyna ona zupelnie inaczej wygladac niz na manekinie...i nie zgodze sie ze po 4 ma sie dosyc:) ja mierzylam duzo, baaardzo roznych, byla pani stylistka i próbowałysmy "wpasc" o co michodzi-bardzo skrajne suknie, czerwone, niebieskie czarne, klasyczne slubne awangardowe-bo nigdy nie wiadomo co do głowy wpadnie. A przy tym byla swietna zabawa. Polecam
Madness is the gift, that has been given to me!!
krejzi to moze zamow papierowa suknie skoro ma wytrzymac wygladac jeden dzien i byc tania :):):P:P a potem wyrzucisz do kosza i po problemie :D:P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a czy ja gdzieś napisałam, że ma być tania?

Cięzko jest czytać ze zrozumieniem, ale polecam się tego nauczyć:)

Chyba każda suknia i każdy materiał wytrzyma 1 noc, a ty ile razy masz zamiar zakładać swoja suknie ślubną?:)

Bo ja osobiście o sprzedaży nie myślę:)

A salon Madonna jak to się mówi "wyżej s****niż d... ma ":)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe moze i "s**** ale swoje klientki i tak bedzie mial :) :) i na jednej krejzi i jej niedoszlym zakupie sukni za 5 tys ( nie taniej !) napewno nie zubozeje :)

pozdrawiam wszystkie klientki madonny i te zadowolone i te mniej :) zycze wesolych swiat :)
ale nawet nie o to mi chodzi, żeby im klientele rozpędzić :)
Są dziewczyny, które muszą "mieć metki" i nawet przy obsłudze "pseudoświatowej" będą pod niebiosa wychwalały Madonne:)
bo suknie o podobnym kroju można znależć w innym salonie ale bez metki:)

No nic ja również "pozdro snobki" :D
ale za to jaka frajda isc do slubu w sukni z metka pronovias :) :) bezcenne :P:P:D zaluj ze sama tego nie doswiadczysz :):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
szczerze mowiac, co to jest pronovias dowiedzialam sie ze strony...wiec jakbyscie od Zienia mialy..to mzoe mogłybyscie sie "wozic"....
spoko "se doszyłam" metki Pronovias, La Sposa, Dolce Gabana, Prada i szukam kolejnych :D :D :D

może adidas? :)
zaloz skarpetki adidasa i bedziesz gwiazda :P

chyba wiadomo, ze o metki nie chodzi tylko o jakosc materialu..no ale niektorym trzeba to tłumaczyc :)
jakość materiału, bo tak jak wcześniej wspomniałam suknia musi wytrzymać na lata i byc i w deszczu, śniegu i w słońcu.

Będę w niej zdobywać szczyty i nurkować w głębinach, będę w niej jeździć na nartach po lodowcu po prostu "materiały do zadań specjalnych".

Ta suknia ma wytrzymać łącznie z plenerem ok 25h:)
juz pisalam to kup papierowa albo plastikowa hehe :P
bedziesz jedyna w swoim rodzaju :)

wesoła z ciebie osobka :)
a dziekuje dziekuje:) mily komplement:)

nie rozumiem dlaczego popadasz w skrajnosci? istnieja tylko suknie z Madonny a apotem to już tylko gazeta i worek po ziemniakach?
A tak nie jest?
Czy nie widzisz różnicy w jakości sukni np z salonu Agnes a tymi z Madonny. Tu nie chodzi o niezniszczalność materiału ale o jego wygląd. Przymierzałam ciężkie połyskliwe suknie na kole w Agnes a potem te z Madonny...lekkie, zwiewne, eleganckie, WYGODNE, aż chce się mieć taką na sobie w dniu ślubu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przepraszam, że się wtrącę w tę zabawną wymianę Waszych opinii drogie Panie, ale mam pytanie - jaki jest przedział cenowy sukni w Madonnie? Bo dopiero zamierzam się wybrać na poszukiwania i wogóle nie jestem zorientowana w tym temacie. Będę bardzo wdzięczna za jakąś informację.
mierzyłam taką za 2500 i taką za 5400, więc zawsze "coś" się znajdzie:)

A... jak się ma takie podejście... albo szukać nie umie:)
Ja w Madonnie mierzyłam bardzo ciężką Medea i Eslavę, mierzyłam też lekką Marisę

W Langorii również mierzyłam i lekkie i cięzkie:) trzeba umieć wybierać i mieć gust:)
aha i zgadzam się co do Agnes, tam w dotyku suknie są tak dziwne, że nawet nie próbowałam mierzyć
Ja mam suknie po poratu z tafty satynowej, wydaje sie normalna w dotyku, nie blyszczy sie jak jarmarczna satyna za to suknia jest pieknie skrojona, bez kola (to jakis relikt lat 90-tych)i nie ma gorsetu blokującego cale ciało ze siedzi sie jak z kijem tylko taki sprytny, ale to ciezko mi opisac.Moja suknia razem z dodatkami wyniosla 4300-nie wiem jak to sie plasuje na tle innych, kupilam taka jaka chcialam po prostu.
do góry