Widok

Suknie Pronovias

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy orientujecie się może czy w okolicach Trójmiasta są gdzieś jeszcze w suknie Pronovias? Czy Madonna ma wyłączność na Pomorzu?

Niestety ceny Madonny są dla mnie nie do przejścia a jeśli chodzi o kupno używanej sukni to nigdzie nie znalazłam modeli, które mnie interesują: Florinda, Mariona, Fragancia - jeśli któraś z Was ma taką suknię na sprzedaż to będę wdzięczna za info:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Abaco niestety nie na moją figurę:(
Eboli też jest ładna ale to jednak jeszcze nie to czego szukam...
Podobaja mi się też Agnes 10202 i 10483 ale też nie widzę żeby ktoś chciał ją sprzedać:(
Ja wybrałam Pronovias Abaco. Będę mieć ją do odsprzedania w drugiej połowie września.
Też kupiłam suknię tej firmy i uważam że są warte ceny. Jakość nieporównywalna do tych, które proponują w wielu salonach. A co najważniejsze nie są oklepane , a każda suknia z kolekcji jest niepowtarzalna.
cześć :)

ja mam do sprzedania suknie san patrick eboli, wiadomo nie jest to zadna z tych 3 modeli które wymienilas ale moja równiez jest na jedno ramie :)
Może Cie zainteresuje? kupilam ja w zeszlym roku w lecie, jestem pierwsza właścicielką.
ponizej załączam link do mojego wątku odnosnie sprzedaży sukni gdzie znajdziesz więcej informacji .
Serdeczne zapraszam :) moj mail madzia20@o2.pl
http://forum.trojmiasto.pl/san-patrick-Eboli-kolekcja-2010-sprzedam-suknie-t179586,1,11.html
myślę że cena sukienek pronovias jest wszędzie taka sama (no miej więcej) .one nie są tanie ponieważ są sprzedawane w Madonnie a dlatego że są sprowadzane z Hiszpanii oraz dlatego zę są wykonane z bardzo dobrych materiałów gatunkowo~!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry