Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Natalia - ocena W towarzystwie Pani Ani przeszłam piękny proces. Jestem za niego ogromnie...
~Natalia
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 23 października 2024

Katarzyna - ocena Pani Ania jest wspaniałą terapeutką, dla której najważniejszy jest pacjent i...
~Katarzyna
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 1 sierpnia 2024

Marzena - ocena Na wiele osób trafiałam w życiu. Przeważnie na te dobre osoby. Pojęcie...
~Marzena
1

dodano: 26 lipca 2024

Dominika.Z - ocena Wspaniała osoba, rozmowy z P. Anią były bardzo pomocne. Jakby wlewała we mnie...
~Dominika.Z
1

dodano: 23 lipca 2024

Grzegorz - ocena "Nie można tkwić uparcie w swoim kącie Lasu, czekając, aż inni do nas...
~Grzegorz
1

dodano: 23 lipca 2024

Kasia - ocena Fantastyczna Pani Ania, polecam z całego serca! Terapeutka której życzę...
~Kasia
1

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 29 czerwca 2024

Karolina - ocena Cudowna psychoterapeutka! Ma ogromne doświadczenie i kompetencje. Polecam...
~Karolina
1

dodano: 27 czerwca 2024

Marta K - ocena Pani Ania ma serce. Potrafi empatycznie a zarazem skutecznie i efektywnie...
~Marta K
1

dodano: 27 czerwca 2024

Michalina - ocena Moim zdaniem Pani Ania to inspirująca, cudowna osoba, świetna...
~Michalina
1

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 3 czerwca 2024

Maciek - ocena Zaskakująca wręcz umiejętność wskazywania związków przyczynowo-skutkowych...
~Maciek
1

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 29 maja 2024

Beata - ocena Świetna terapeutka , która wprowadziła w moje życie , nowe spojrzenie na...
~Beata
1

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 5 marca 2024

Monika - ocena Terapia u pani Ani to był strzał w 10. Dla mnie była to wzmacniającą,...
~Monika
1

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 13 stycznia 2024

Lucjan - ocena Terapia którą odbyłem z Panią Anną pozwoliła mi poznać problemy z którymi...
~Lucjan
1

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 1 grudnia 2023

Piotr - ocena Pani Ania wzbudziła moje pełne zaufanie od pierwszego kontaktu. Poczucie...
~Piotr
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 listopada 2023

Ania - ocena Pani Ania to cudowny człowiek, wysłucha doradzi ,potrafi również wysłuchać ,...
~Ania
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 listopada 2023

M. - ocena Gdy zaczynałam terapię nawet przez myśl mi nie przeszło, że tak zmieni się...
~M.
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 października 2023

Natalia - opinia Specjalistka najwyższej klasy! Pani Ania pomogła mi odnaleźć i zaakceptować...
~Natalia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 lipca 2023

Ewa - opinia Pani Ania pomogła mi przejść trudny okres w jakim odchodziła moja mama. Mimo,...
~Ewa
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 lipca 2023

Piotr T - opinia Przepracowałem kilka tematów z Panią Anną i muszę powiedzieć, że odczuwam...
~Piotr T
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 kwietnia 2023

Justyna - opinia Pani Anna to jedyna w swoim rodzaju terapeutka. Jej terapia to prawdziwa...
~Justyna
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 kwietnia 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry