Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marianna - ocena Bardzo fajna szkoła. Posiada kurs dostępny na NFZ. Polecam!
~Marianna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 8 lipca 2025

Gosia - ocena Szkoła która praktycznie przygotowuje do porodu i pierwszych chwil z...
~Gosia
-

Dominika - ocena Super sprawa, bardzo pomocne i przydatne informacje, to również dobry czas...
~Dominika
-

Monika Trela - ocena Bardzo polecam szkołę rodzenia Supermama. Uczestnictwo było jedną z...
~Monika Trela
-

Ewelina D - ocena Jestem bardzo zadowolona z zajeć w szkole rodzenia. Wyniosłam dużo przydatnej...
~Ewelina D
-

Jagoda - ocena Podobaja nam się to, że tematy sa przedstawiane w sposób bardzo przystępny,...
~Jagoda
-

Laura - ocena Świetnia szkoła rodzenia! Przekazują bardzo konkretne, ciekawe i potrzebne...
~Laura
-

Natalia - ocena Jestem właśnie po połowie kursu w szkole rodzenia Supermama i już teraz mogę...
~Natalia
-

Katarzyna - ocena Gorąco polecam szkołę rodzenia Supermama! Panuje tu bardzo przyjazna,...
~Katarzyna
-

Karolina - ocena Serdecznie polecam szkołę rodzenia "Supermama" - to nie tylko zajęcia, które...
~Karolina
-

Patrycja - ocena Bardzo cieszę się, że szukając szkoły rodzenia trafiłam na supermame....
~Patrycja
-

Sara Jankowska - ocena Serdecznie polecam szkołę rodzenia SuperMama, ponieważ otrzymałam mnóstwo...
~Sara Jankowska
-

Aleksandra - ocena Wspaniała szkoła rodzenia, profesjonalne podejście do przyszłych mam, ogrom...
~Aleksandra
-

angelikafilaber@gmail.com - ocena Panie położne są niezwykle pomocne. Szkoła rodzenia oferuje szereg darmowych...
~angelikafilaber@gmail.com
-

Marta - ocena Serdecznie polecam! Bardzo fajnie rozpisany program, kompetentne położne.
~Marta
-

Martyna - ocena Super wartościowe szkolenia w szkole rodzenia. Nieocenione porady ekspertów...
~Martyna
-

Sonia - ocena Korzystałam z usług położnej Julii i fizjoterapeutki uroginekologicznej Kasi...
~Sonia
-

Anita Cybula - ocena Polecam najlepsza szkoła !!
~Anita Cybula
-

Maria - ocena Szkoła rodzenia była świetnym przygotowaniem do porodu i pierwszych dni z...
~Maria
-

Agata - ocena Zajęcia bardzo przyejmne. Wszystko o czasie i nie nużą. Wszystko omawiane...
~Agata
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 17 czerwca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry