Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Natalia - ocena nowy temat Szkoła SuperMama to cudowne miejsce, zajęcia są rzeczowe, położna bardzo...
~Natalia
1

ostatnia odp. 5 godzin temu

dodano: 16 października 2025

Alla - ocena Bardzo miła ,dokladna
~Alla
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 25 września 2025

Janek - ocena Razem z partnerką uczestniczymy w zajęciach w tej szkole rodzenia i już teraz...
~Janek
-

dodano: 24 września 2025

Brygida Jereczek - ocena Polecam serdecznia, ja miałam super położną, która przekazała nam dużo wiedzy...
~Brygida Jereczek
-

Maryia Basko - ocena Najliczniejsza szkoła rodzenia
~Maryia Basko
-

Edyta Frąckiewicz - ocena Super szkoła. Zajęcia bardzo merytoryczne, dużo dodatkowych treści, które...
~Edyta Frąckiewicz
-

MK Magdalena K - ocena Supermama w Trójmieście to naprawdę fajna szkoła rodzenia łączy zajęcia...
~MK Magdalena K
-

dodano: 23 września 2025

Magdalena Krauze MK - ocena Szkoła rodzenia Super Mama w Trójmieście to świetne miejsce dla przyszłych...
~Magdalena Krauze MK
-

Magdalena Krauze - ocena Jestem zachwycona kursem w Szkole Rodzenia "Super Mama" w Gdyni!...
~Magdalena Krauze
-

Marta Cieślik - ocena Fantastyczna szkoła rodzenia! Bardzo dobrze przygotowane i wykwalifikowane...
~Marta Cieślik
-

MK (Magdalena K) - ocena Miałam okazję wziąć udział w kursie w szkole rodzenia Supermama i byłam...
~MK (Magdalena K)
-

MK Magdalena Krauze - ocena Szkoła rodzenia Super Mama to absolutny strzał w dziesiątkę! To zdecydowanie...
~MK Magdalena Krauze
-

Alexandra Kharchenko - ocena Dobra szkoła, dziękuję za możliwość skorzystania z usług szkoły bezpłatnie....
~Alexandra Kharchenko
-

Urszula Mundzia - ocena Uczęszczam do szkoły rodzenia od połowy sierpnia 2025. Szkołę rodzenia...
~Urszula Mundzia
-

Sara - ocena Dzięki szkole rodzenia Supermama zdobyłam ogromną wiedzę na temat...
~Sara
-

Ewa Żakowska - ocena Najwspanialszy personel medyczny z jakim przyszło mi pracować. Położne jak i...
~Ewa Żakowska
-

MK - ocena Pocelam szkołę rodzenia Supermama w Trójmieście! Świetna atmosfera, dużo...
~MK
-

Karolina Chumek-Król - ocena Serdecznie polecam Szkołę Rodzenia Supermama - oprócz standardowych zajęć w...
~Karolina Chumek-Król
-

Monika - ocena Polecam. Uczestnicze w webinarach i kupuje kursy. To jedyne miejsce z taką...
~Monika
-

Paulina M. - ocena Przyjazne położne, które rozwiewają wszelkie dylematy, możliwość korzystania...
~Paulina M.
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry