Widok
Super Panie !
Naprawdę polecam żeńską część obsługi na Matarni, mam na myśli dwie przesympatyczne Panie: uśmiechniętą blondynkę w loczkach ( o ile dobrze zapamiętałem imię Pani Agnieszka) i roześmianą ciemnowłosą koleżankę (tutaj też myślę, że zapamiętałem dobrze Pani Magdalena).
Obiecałem, że z pewnością odwdzięczę się za tak sprawną ,miła i uroczą obsługę w ubiegły weekend. Zajmuję się zawodowo doradztwem personalnym i uważam, że takim ciepłym podejściem do klienta, Panie zasłużyły sobie na plus z mojej strony - mała wzmianka na portalu TRÓJMIASTO to może za mało, jednakże firma Vox może być pewna, że zdobyła kolejnego klienta. Kompetencja, wiedza, fachowe doradztwo... Nic dodać, nic ująć.
Obiecałem, że z pewnością odwdzięczę się za tak sprawną ,miła i uroczą obsługę w ubiegły weekend. Zajmuję się zawodowo doradztwem personalnym i uważam, że takim ciepłym podejściem do klienta, Panie zasłużyły sobie na plus z mojej strony - mała wzmianka na portalu TRÓJMIASTO to może za mało, jednakże firma Vox może być pewna, że zdobyła kolejnego klienta. Kompetencja, wiedza, fachowe doradztwo... Nic dodać, nic ująć.
Moja ocena
Meble VOX
kategoria: Salony meblowe
obsługa: 6
oferta: 6
jakość asortymentu: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6