Widok
odradzam.
Byłam tam, bo dziewczyny z Trójmiasto.pl polecały panią Julitę.
Jestem zawiedziona. Skasowały mnie na 160zł za jakies ampułki do włosów, które dały średni efekt i podcięcie zamykające się w 1-2cm czytaj - niezauważalne.
Poza tym Pani Julita przy klientach upominała swoje pracownice w sposób, który mnie osobiście wkurzał i stawiał ich umiejętności w dość kiepskim świetle.
Ja bym poszukała na Twoim miejscu jeszcze. Nie polece Ci nikogo, bo sama szukam.
Byłam tam, bo dziewczyny z Trójmiasto.pl polecały panią Julitę.
Jestem zawiedziona. Skasowały mnie na 160zł za jakies ampułki do włosów, które dały średni efekt i podcięcie zamykające się w 1-2cm czytaj - niezauważalne.
Poza tym Pani Julita przy klientach upominała swoje pracownice w sposób, który mnie osobiście wkurzał i stawiał ich umiejętności w dość kiepskim świetle.
Ja bym poszukała na Twoim miejscu jeszcze. Nie polece Ci nikogo, bo sama szukam.
To nie śmiej twierdzić jak nie wiesz,nie jestem żadną pracownica tylko zwykła klijentką od lat P.Julity..Także z polecenia innej klientki i jestem zadowolona bardzo.najwidoczniejj esteś jedna z nielicznych ,której nie odpowiada,ale każdy ma prawo do swojej opinii.Ja polecam w 100% ~poleciałam nie jednej znajomej i również sa zadowolone.