Widok

Super fryzjer w Gdyni - gdzie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktos moze polecic jakiegos dobrego fryzjera w Gdyni? Po lecie,ciazy i karmieniu dziecka piersia moje wlosy to poprostu dramat potrzebuje naprawde dobrego fryzjera ktory mi cos doradzi i naprawi to co mam na glowie ;))) z gory dzieki za info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
studio ''EFECT''P.Julita jest genialna.Kazdy wychodzi z salonu zadowolony...Gdynia Główna..Można poczytać opinie na temat salonu .Chodze od lat i na żadna inną fryzjerke bym nie zamieniła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Polecam salon Parikardo w Gdyni na Kamiennej Górze - p. Beatę i atelier Brzozowski Gdynia (Karwiny i Redłowo) - p.Paweł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
odradzam.
Byłam tam, bo dziewczyny z Trójmiasto.pl polecały panią Julitę.
Jestem zawiedziona. Skasowały mnie na 160zł za jakies ampułki do włosów, które dały średni efekt i podcięcie zamykające się w 1-2cm czytaj - niezauważalne.
Poza tym Pani Julita przy klientach upominała swoje pracownice w sposób, który mnie osobiście wkurzał i stawiał ich umiejętności w dość kiepskim świetle.
Ja bym poszukała na Twoim miejscu jeszcze. Nie polece Ci nikogo, bo sama szukam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
poza tym, smiem twierdzić, że wiadomość rzekomo od klientki studia EFFECT wysyłana jest przez którąś z pracownic tego studia. W kilku miejscach na tym forum pojawia się w niemal niezmienionej formie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie śmiej twierdzić jak nie wiesz,nie jestem żadną pracownica tylko zwykła klijentką od lat P.Julity..Także z polecenia innej klientki i jestem zadowolona bardzo.najwidoczniejj esteś jedna z nielicznych ,której nie odpowiada,ale każdy ma prawo do swojej opinii.Ja polecam w 100% ~poleciałam nie jednej znajomej i również sa zadowolone.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
http://forum.trojmiasto.pl/Effect-c2,10850.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry