Widok
Super miejsce
Jestem mieszkańcem Borkowa i miałem okazję być świadkiem wszystkich "stadiów transformacji" Restauracji 5 smaków. Obecny uważam za najbardziej udany. Osobom zamieszczającym swoje opinie poniżej, które pod niebiosa wychwalają Restaurację prowadzoną przez pierwszą Właścicielkę - Panią Izę przypominam główny mankament którym był wtedy czas oczekiwania. Przy pustej Restauracji czekało się na dania około 30 minut, przy zapełnionej w 50% czas oczekiwania nierzadko przekraczał godzinę!
Obecnie jakość pozostaje na wysokim poziomie, smaki w nowym menu są ciekawe i zaskakujące a jednocześnie czas oczekiwania pozostaje na przyzwoitym poziomie.
Serdeczne pozdrowienia dla super ekipy 5 smaków i życzenia dalszych sukcesów! Mam nadzieję, że obecni entuzjaści Restauracji będą gościć w niej na tyle często że lokal będzie trwać. Bo projekt Pani Izy, mimo wychwalając go przedmówców niestety nie wytrzymał próby czasu. Ja na pewno będę tam zaglądał tak często jak tylko będę mógł
Obecnie jakość pozostaje na wysokim poziomie, smaki w nowym menu są ciekawe i zaskakujące a jednocześnie czas oczekiwania pozostaje na przyzwoitym poziomie.
Serdeczne pozdrowienia dla super ekipy 5 smaków i życzenia dalszych sukcesów! Mam nadzieję, że obecni entuzjaści Restauracji będą gościć w niej na tyle często że lokal będzie trwać. Bo projekt Pani Izy, mimo wychwalając go przedmówców niestety nie wytrzymał próby czasu. Ja na pewno będę tam zaglądał tak często jak tylko będę mógł
Moja ocena
Restauracja 5 Smaków
kategoria: Restauracje
obsługa: 6
menu: 5
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.3
* maksymalna ocena 6