Widok

Super podejście do klienta

Po pierwszej nieudanej wizycie i komentarzu na trójmiasto.pl zadzwonił do mnie manager salonu i namówił na kolejną.

Strzygła mnie pani Agnieszka (doradca) i muszę przyznać, że nie tylko było miło, ale - co najważniejsze - jestem bardzo zadowolona z fryzury. Cięcie rewelacyjne (chociaż nie rewolucyjne:). Do tego praktycznych porad i moje włosy nigdy nie wyglądały tak dobrze!

Jestem pod wrażeniem podejścia do klienta - manager salonu fryzjerskiego dzwoniący z przeprosinami, to naprawdę trzeba docenić. Dziękuję i pozdrawiam :)
Moja ocena
obsługa: -

jakość usług: -

kreatywność: -

klimat i wystrój: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziwi mnie ta opinia, ja na swoja pierwsza wizyte trafilam do p. Agnieszki. Strzygla jakby robila to sa kare, nie potrafila mi doradzic ani nic zasugerowac jak chcialam poddac sie calkowicie.Pozniej stwierdzila ze mam takie wlosy ze nie trzeba ich ukladc wiec posadzila mnie pod suszarka zebym sobie wyschla i za calosc policzono mnie 290zl!!! koloryzacja. pociencie koncowek i suszenie raczej bez ukladania bo suszarka sama nie uklada. na 3 godziny spedzone w aslonie pAgnieszka poswiecila mi moze z 20min. nie poelcam tej fryzjerki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry