Widok
Super stacja
Ogromny plus dla obsługi, umawianie sie na termin, wykonywanie prac przy samochodzie...
Moja ocena
Carmans
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 6
asortyment: 5
jakość usług: -
terminowość: -
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.5
* maksymalna ocena 6
Pani Marzeno, każdy kierowca powinien posiadać chociażby minimum wiedzy o swoim samochodzie, zwłaszcza o czymś takim jak układ hamulcowy, bo przecież często powierza mu swoje życie.
To, że rzekomo dała się pani "orżnąć", świadczy tylko o pani miernej znajomości przedmiotu sprawy; obawiam się, że pani "opinia" nie znajduje żadnego oparcia w faktach, których oczywiście pani nie podaje (np. pyskówki ). Znam doskonale ten zakład, wiele razy korzystałem z jego usług, zawsze odjeżdżałem z pełną satysfakcją, życząc innym firmom takiej fachowej i uprzejmej obsługi, a pani uwagi
odbieram jako złośliwą, niczym nie uzasadnioną zemstę.
Poza tym, nikt chyba nie zabronił pani patrzenia na ręce mechaników;
korzyść oczywista no i wiedzy przybyło by trochę...
To, że rzekomo dała się pani "orżnąć", świadczy tylko o pani miernej znajomości przedmiotu sprawy; obawiam się, że pani "opinia" nie znajduje żadnego oparcia w faktach, których oczywiście pani nie podaje (np. pyskówki ). Znam doskonale ten zakład, wiele razy korzystałem z jego usług, zawsze odjeżdżałem z pełną satysfakcją, życząc innym firmom takiej fachowej i uprzejmej obsługi, a pani uwagi
odbieram jako złośliwą, niczym nie uzasadnioną zemstę.
Poza tym, nikt chyba nie zabronił pani patrzenia na ręce mechaników;
korzyść oczywista no i wiedzy przybyło by trochę...