Widok
Super szkoła!
Aktualnie jestem w klasie 6. Otoczenie przyjazne. Wyposażenie cudowne (tablice multimedialne, stoły ping-pongowe). Posiłki na stołówce pyszne! Nauczyciele starają się jak tylko mogą. Dyrektor prze miły :) Organizowane dyskoteki dla klas 4-6 a także festyny rodzinne. W świetlicy opieka wspaniała! W szkole znajduję się monitoring, więc uczeń zawsze jest bezpieczny. Szkoła ładna i zadbana. Toalety zawsze wysprzątane :) Panie woźne i wszyscy inni pracownicy bardzo mili :) Często organizowane apele i konkursy :) Uczeń w szkole na pewno się nie nudzi. Każdy może również przyjść do cichego zakątka w bibliotece by tam odpocząć, poczytać książkę lub odrobić lekcje. Jeżeli chodzi o zajęcia W-Fu to nie można się zawieść. Nauczyciele bardzo mili. Dziewczynki i chłopcy naturalnie mają szatnie oddzielną (3 szatnie). Sala gimnastyczna, boisko szkolne i wyjścia na stadion leśny a także do lasu. Uczeń po tych zajęciach na pewno będzie zadowolony :)
Nauczyciele każdą informację dotyczącą wyjścia klasowego itp. ogłaszają kilka razy i zapisują w dzienniku librus.
Bardzo lubię tą szkołę, i mogę wyrazić to po 6 latach spędzonych tutaj :)
Anna F.
Nauczyciele każdą informację dotyczącą wyjścia klasowego itp. ogłaszają kilka razy i zapisują w dzienniku librus.
Bardzo lubię tą szkołę, i mogę wyrazić to po 6 latach spędzonych tutaj :)
Anna F.
Moja ocena
Szkoła Podstawowa nr 1
kategoria: Szkoły podstawowe
poziom nauczania: 6
zajęcia dodatkowe: 6
wyposażenie: 6
bezpieczeństwo: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6