Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Joanna - ocena Merkus na Zaspie super zaopatrzenie i pycha jedzonko.Polecam garmaż sami...
~Joanna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 15 kwietnia 2025

Aneta L. - ocena Bardzo lubię chodzić do sklepu livio ponieważ najczęściej się zapatruje w...
~Aneta L.
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 29 marca 2025

Ewa - ocena Młoda niska czarna w okularach ekspedientka bardzo nie uprzejma. Ciągle...
~Ewa
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 18 lutego 2025

Ann - ocena Jestem klientem z kilkunastoletnim stażem. W Gdańsku robię zakupy online od...
~Ann
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 13 stycznia 2025

wioljed1@gmail.com - ocena Masakrycznie,brudno,puste półki,personelu nie widać na cały sklep jedna kasa...
~wioljed1@gmail.com
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 10 stycznia 2025

Przyjezdny - ocena Nie polecam. Nie miła obsługa. Brud na sklepie. A już wizytówką sklepu są...
~Przyjezdny
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 7 grudnia 2024

Ewa - ocena W dniu dzisiejszym sałatka zakupiona na śniadanie termin przydatności do...
~Ewa
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 2 grudnia 2024

Pani Kasia - ocena Bardzo czyste slepy, lady czyste mięso świeże,z miłą chęcią robię tam zakupy...
~Pani Kasia
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 10 października 2024

Klient - ocena Chciałbym podziękować młodej kobiecie z tego sklepu Pomimo że obsługiwała...
~Klient
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 7 lipca 2024

Xxxzzz - ocena Bardzo polecam sklep w Metropolii Merkus , personel Bardzo pomocny zawsze...
~Xxxzzz
-

dodano: 7 lipca 2024

Edyta - ocena Moje wrażenia z dzisiejszych (06. 07. 2024) zakupów po godz 14.00 są mniej...
~Edyta
-

dodano: 6 lipca 2024

Dzianis - ocena Odmówili sprzedaż piwa bezalkoholowego, proszą o dowód chociaż jest to...
~Dzianis
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 18 czerwca 2024

MP - ocena Poniżej krytyki. Brak prawidłowego oznaczenia towarów, różne ceny na...
~MP
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 13 maja 2024

Agnes - ocena Najgorszy sklep w całym Trójmieście z niemiłymi sprzedawczyniami.
~Agnes
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 4 maja 2024

Mesjasz - ocena Cóż miłe zaskoczenie , ogórki, pomidory malinowe i wiele innych produktów...
~Mesjasz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 kwietnia 2024

Barbara - ocena jak najgorsze !
~Barbara
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 kwietnia 2024

Rycho - ocena Nie mila obsługa Zakupiłem boczek wędzony cena 47zl za kg. nie nadawał się...
~Rycho
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 kwietnia 2024

malgorzata kozłowska - ocena eurospar manchattan gdansk wrzeszcz zakup łosoś dzwonko rafa...
~malgorzata kozłowska
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 kwietnia 2024

Igor - ocena Tak się złożyło, że wcześnie rano musiałem zrobić zakupy w markecie...
~Igor
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 lutego 2024

Aga - ocena Jestem klientką tego sklepu od przynajmniej 6 lat, zawsze jak wracam z pracy...
~Aga
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 lutego 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2967

619

wątków

do góry