Widok

Supernova

Supernova Temat dostępny też na forum:
Osiedle Supernowa to kameralna inwestycja mieszkaniowa realizowana w północno-zachodniej części Pruszcza Gdańskiego, w pobliżu ścisłego centrum miasta.

Położenie osiedla gwarantuje mieszkańcom łatwy dostęp do pełnej infrastruktury handlowo-usługowej. W sąsiedztwie inwestycji znajdują się także szkoła, przedszkole i obiekty sportowo-rekreacyjne.

Sprawnie można stąd dojechać do centrum ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mieszkańcy czy wasze mieszkania też są takie zimne ?? my na parterze ??
A moze ty gburze po prostu jeszcze nie odebralam mieszkania dlatego sie po klatce nie krecilam I ogloszenia na tablicy nie widzialam. Jak mam miec takich gburowatych sasiadow to juz sobie wspolczuje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Droga obserwatorko

Jakbyś faktycznie była mieszkanką B4 to byś wiedziała (informacje były w obu klatkach na tablicy ogłoszeń), że nie ma dojazdu, dlatego że akurat tą drogę robią, a nie dlatego że jest błoto. Faktem jest że Activia albo raczej jej podwykonawcy się nie popisali i prace przy przygotowaniu podbudowy pod tą drogę się wydłużyły ale to już inna bajka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
Mam pytanie do mieszkańców budynku b2 I b3, zauwazylam ze nie ma dojazdu do garazy w czasie ostatnich dni przez to ze jest zablocona droga dojazdiwa przy budynku b1 (tym ostatnim ktory koncza), czy zglaszaliscie to activii, zeby jakos to zalatwili np. przez wylozenie plyt, bo chyba nawet smieciarka niedojezdza do was I smietnik zapchany??????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

B1

Ciekawa jestem czy b1 przed końcem roku będzie gotowy. Chyba jeszcze dużo do zrobienia.
My odebraliśmy w B4 15 października

Witam,

My odbieramy w przyszłym tygodniu

:)

Jako mieszkanka bloku B3 potwierdzam, ze odbiory sie rozpoczęły. Widać ruch :)

Odbiór budynku B4

Odebrał już ktoś mieszkanie w B4? Podobno odbiory w końcu ruszyły.

O prosze, dziękuje za informacje. Muszę sie chyba in przypomnieć :)

nam handlowiec z vectry mówił że już są podłlączenia i jak się zdecydujemy to środy bedzie podłączenie

Przepraszam, chodziło o akt notarialny o służebności z TBS.

Tak, ja złożyłam zamówienie na Vectrę. Skrzynka juz jest, czekam na podłączenie. Dostałam od nich info, ze czekają na dokument o wieczystym użytkowaniu budynku i po otrzymaniu tego papieru bedą sie umawiać na montaż.

czy sąsiedzi słyszeli o podłączeniu telewizji np vectra lub multimedia ?

Aa to faktycznie bardzo szybko ;)

Dzwonili w piatek z pytaniem, kiedy mi odpowiada, a odbior był juz w poniedziałek. Wiec szybka akcja była.

Ile czasu przed odbiorem dzwoniła do was Pani z Activy ?

Płac zabaw miniaturowy, ale za płotem w szkole juz jest duzy i lepiej wyposażony. Kawałek dalej- na wjeździe do Juszkowa kolejny. Wiec tragedii nie ma :) a dzieci sie bawią, co i rusz widze kogoś z dzieckiem na tym placu :) ja niestety o kwestii prawnej zmian „aranżacyjnych” nie wiem nic.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze to słyszeć, mam nadzieję, że będzie to przyjemne osiedle dla nas. Warto by założyć jakąś grupę na facebooku i połączyć przyszłych mieszkańców. Jakie macie zdanie na temat placu zabaw, który jest "miniaturowy", wiecie jak pod kątem prawnym spółdzielnia mieszkaniowa może zmieniać teren osiedla ze składek mieszkańców?

A co do odbioru- u mnie bez problemu. Ekipy wykończeniowe tez nie zauważyły dużych problemów. Gdzieniegdzie pion i poziom lekko ucieka, ale da rade to wyrównać klejem, gdy ktos kładzie płytki. Najbardziej uciekła podłoga w salonie około 2-3mm (nie cm :) ) w jednym miejscu (dołek). A poza tym wszystko ok.
do góry