Widok

Supernova

Supernova Temat dostępny też na forum:
Osiedle Supernowa to kameralna inwestycja mieszkaniowa realizowana w północno-zachodniej części Pruszcza Gdańskiego, w pobliżu ścisłego centrum miasta.

Położenie osiedla gwarantuje mieszkańcom łatwy dostęp do pełnej infrastruktury handlowo-usługowej. W sąsiedztwie inwestycji znajdują się także szkoła, przedszkole i obiekty sportowo-rekreacyjne.

Sprawnie można stąd dojechać do centrum ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja już kupiłem niedługo się wprowadzę

Patrycja

Mam mieszkanie 62m i czynsz wraz z hala garażowa wynosi ok 530zł

Czynsz

Cześć,

Zastanawiam się nad mieszkaniem w pruszczu.

Jak kształtują się u was koszta czynszu ?

Planuje mieszkanie około 60 metrów

Pozdrawiam

B4

U nas też akustyka masakra, nad nami jak dzieci skaczą to słychać jakby słonie skakały,
na dole jak sąsiad odpali muzę to nie da się oglądać w ciszy TV, a nie wspomnę o psach, w życiu nie widziałam tylu psów w bloku, nie da się w spokoju na balkonie poczytać książki.
No i dzieci puszczone samopas, krzyczące, niszczące klatki, nasza ma już całe ściany brudne, ślady opon na ścianach, cała winda poniszczona, nikt o nic nie dba...
Myślę że powinniśmy jak najszybciej zamknąć jako wspólnota osiedle, bo jeszcze dużo obcych przechodzi i krzyczy pod oknami, to będzie ciężkie lato z otwartymi oknami...

Witam. Przepraszam gdzie (w którym budynku). Niestety drzwi aby się zamknęły pewien hałas. życie. życie na parterze stwarza pewne nieprzyjemności. Jeśli za mocno trzaskają wystarczy je wyregulować.

Drzwi od klatki

Czy u Was też drzwi od klatki tak mocno trzaskają?

odebralismy również na koniec czerwca akt początek sierpnia i juz nawet dokumenty z sądu przyszły

My odebralismy w pazdzierniku I jeszcze czekamy

Odebrałam mieszkanie w ostatnim tygodniu czerwca. Spotkanie z notariuszem odbyło się na początku sierpnia, tam zostały podpisane dokumenty o przeniesieniu praw. Obecnie czekam na info z sądu o wpisie do księgi wieczystej, ogólnie może to potrwać do pół roku od momentu podpisania dokumentów u notariusza.
Realnie Ci odpiszą... Jak tu sami pracownicy biur deweloperskich chcący zrobić darmową reklamę swoim inwestycjom

Gosc

Proszęo info ile się czeka realbie na akt przeniesienia praw od idbioru mieszkania, czy pierwsze bloki juz podpisywaly????

No niestety jednak tez slysze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

A co do zimna... pewnie od hali ciągnie chłodek. Ja miesięcznie zużywam 1GJ ciepła i mam w domu około 22st (dla mnie optymalnie). Mieszkanie 60m2, jedna ściana graniczy z mieszkaniem obok, 3 są „zewnętrzne”.

:)

Mieszkam na 1 pietrze i nie słyszę głosów sąsiadów. Jeśli chodzi o odgłosy chodzenia, to może właściciele mieszkania nad Państwem maja jakaś tania podłogę bez odpowiedniego wygłuszenia. Wtedy jak najbardziej można słyszeć kroki.
Mi mieszka się wyśmienicie :)

Kurcze to może słonie mieszkają nad nami :), albo podłoga jakaś do du...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie ale niestety dzieci jezdzace na hulajnogach po klatce schodowej, ktore obijaja sie o drzwi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Akustyka

Tak sa zimne i mamy duży problem z akustyka. Słychać chodzenie i glosy sąsiadów z góry :( u was też?

Akustyka - hałas

Czy też słyszycie chodzenie i rozmowy sąsiadów z góry?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas bylo 263 cm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wysokość mieszkania

Czy mógłby ktoś mi powiedzieć jaka jest wysokość mieszkań? Gapa ze mnie, wszystko zmierzyłam tylko nie to. ☹️

Inne tematy z forum Pruszcz Gdański

Pierścionek zaręczynowy - gdzie i za ile...? (36 odpowiedzi)

Cześć, chciałbym w końcu przejść do konkretów i się zaręczyć, tylko kompletnie nie wiem jak do...

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko (14 odpowiedzi)

Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod...

Oxygenium (5 odpowiedzi)

Lokalizacja, w której powstaje nowe osiedle Oxygenium sprzyja zarówno osobom pracującym w...

do góry