Widok

Supernova

Supernova Temat dostępny też na forum:
Osiedle Supernowa to kameralna inwestycja mieszkaniowa realizowana w północno-zachodniej części Pruszcza Gdańskiego, w pobliżu ścisłego centrum miasta.

Położenie osiedla gwarantuje mieszkańcom łatwy dostęp do pełnej infrastruktury handlowo-usługowej. W sąsiedztwie inwestycji znajdują się także szkoła, przedszkole i obiekty sportowo-rekreacyjne.

Sprawnie można stąd dojechać do centrum ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odbiór budynku B4

Odebrał już ktoś mieszkanie w B4? Podobno odbiory w końcu ruszyły.

:)

Jako mieszkanka bloku B3 potwierdzam, ze odbiory sie rozpoczęły. Widać ruch :)

Witam,

My odbieramy w przyszłym tygodniu
My odebraliśmy w B4 15 października

B1

Ciekawa jestem czy b1 przed końcem roku będzie gotowy. Chyba jeszcze dużo do zrobienia.
Witam,
Mam pytanie do mieszkańców budynku b2 I b3, zauwazylam ze nie ma dojazdu do garazy w czasie ostatnich dni przez to ze jest zablocona droga dojazdiwa przy budynku b1 (tym ostatnim ktory koncza), czy zglaszaliscie to activii, zeby jakos to zalatwili np. przez wylozenie plyt, bo chyba nawet smieciarka niedojezdza do was I smietnik zapchany??????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Droga obserwatorko

Jakbyś faktycznie była mieszkanką B4 to byś wiedziała (informacje były w obu klatkach na tablicy ogłoszeń), że nie ma dojazdu, dlatego że akurat tą drogę robią, a nie dlatego że jest błoto. Faktem jest że Activia albo raczej jej podwykonawcy się nie popisali i prace przy przygotowaniu podbudowy pod tą drogę się wydłużyły ale to już inna bajka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A moze ty gburze po prostu jeszcze nie odebralam mieszkania dlatego sie po klatce nie krecilam I ogloszenia na tablicy nie widzialam. Jak mam miec takich gburowatych sasiadow to juz sobie wspolczuje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

mieszkańcy czy wasze mieszkania też są takie zimne ?? my na parterze ??

Wysokość mieszkania

Czy mógłby ktoś mi powiedzieć jaka jest wysokość mieszkań? Gapa ze mnie, wszystko zmierzyłam tylko nie to. ☹️
U nas bylo 263 cm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Akustyka - hałas

Czy też słyszycie chodzenie i rozmowy sąsiadów z góry?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Akustyka

Tak sa zimne i mamy duży problem z akustyka. Słychać chodzenie i glosy sąsiadów z góry :( u was też?
Nie ale niestety dzieci jezdzace na hulajnogach po klatce schodowej, ktore obijaja sie o drzwi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kurcze to może słonie mieszkają nad nami :), albo podłoga jakaś do du...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mieszkam na 1 pietrze i nie słyszę głosów sąsiadów. Jeśli chodzi o odgłosy chodzenia, to może właściciele mieszkania nad Państwem maja jakaś tania podłogę bez odpowiedniego wygłuszenia. Wtedy jak najbardziej można słyszeć kroki.
Mi mieszka się wyśmienicie :)

A co do zimna... pewnie od hali ciągnie chłodek. Ja miesięcznie zużywam 1GJ ciepła i mam w domu około 22st (dla mnie optymalnie). Mieszkanie 60m2, jedna ściana graniczy z mieszkaniem obok, 3 są „zewnętrzne”.

No niestety jednak tez slysze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gosc

Proszęo info ile się czeka realbie na akt przeniesienia praw od idbioru mieszkania, czy pierwsze bloki juz podpisywaly????
Realnie Ci odpiszą... Jak tu sami pracownicy biur deweloperskich chcący zrobić darmową reklamę swoim inwestycjom
do góry