Widok
Sweterki, spodnie, kurtki itp. dla chłopca rozm. 74-86 cm
Sprzedam ciuszki po moim synku.
http://picasaweb.google.com/drycerz08/NaSprzedaz#
Odbiór w Rumi lub wysyłka pocztą.
http://picasaweb.google.com/drycerz08/NaSprzedaz#
Odbiór w Rumi lub wysyłka pocztą.
Kamizelka H&M rozm. 74 cm - 8 zł
Bezrękawnik rozm. 74 - 20 zł
10. Bluza ocieplana Early Days rozm. 86 cm - 25 zł
1. Bluza Early Days rozm. 86 cm - 15 zł
za 50 zł wzięłabym te 4 ciuszki... :)
Jakby pasowała Ci moja zaniżona oferta cenowa :), to daj znać, odebrałabym osobiście w tygodniu :-)
A może masz jeszcze jakieś ciuszki dla chłopca? 68/74? Spodnie dresowe, ciepłe bluzy?
Bezrękawnik rozm. 74 - 20 zł
10. Bluza ocieplana Early Days rozm. 86 cm - 25 zł
1. Bluza Early Days rozm. 86 cm - 15 zł
za 50 zł wzięłabym te 4 ciuszki... :)
Jakby pasowała Ci moja zaniżona oferta cenowa :), to daj znać, odebrałabym osobiście w tygodniu :-)
A może masz jeszcze jakieś ciuszki dla chłopca? 68/74? Spodnie dresowe, ciepłe bluzy?
Bratka, w takim razie do zobaczenia jutro.
Yecath moja cena za ten zestawik to 55 zł :) Przejrzę dzisiaj wieczorkiem ciuszki małego i ewentualnie dodam kolejne zdjęcia.
bet1 mieszkam na kosynierów koło Auchan.
malaniunia ta z firmy Jeep jest trochę większa, mogę zmierzyć i podać wymiary. Spodenki zarezerwowane.
Yecath moja cena za ten zestawik to 55 zł :) Przejrzę dzisiaj wieczorkiem ciuszki małego i ewentualnie dodam kolejne zdjęcia.
bet1 mieszkam na kosynierów koło Auchan.
malaniunia ta z firmy Jeep jest trochę większa, mogę zmierzyć i podać wymiary. Spodenki zarezerwowane.
Kolejne fotki dorzucone.
nr. 21 Buciki zimowe jak nowe. Jedyne to ubrudzona podeszwa na pierwszych spacerach, tak to idealny stan.
nr. 22. Spodnie sztruksowe - pierwsze zdjęcie z lampą, drugie bez.
nr. 23 Kurteczka jesienna - ma małą plamkę po prawej stronie (patrząc na zdj. po lewej) jest ledwo widoczna.
nr. 24 Spodnie Jeans - tak jak w opisie błąd w oznaczeniu rozmiaru. Mój synek nosi aktualnie rozm. 86 z tej firmy.
Zapraszam :)
nr. 21 Buciki zimowe jak nowe. Jedyne to ubrudzona podeszwa na pierwszych spacerach, tak to idealny stan.
nr. 22. Spodnie sztruksowe - pierwsze zdjęcie z lampą, drugie bez.
nr. 23 Kurteczka jesienna - ma małą plamkę po prawej stronie (patrząc na zdj. po lewej) jest ledwo widoczna.
nr. 24 Spodnie Jeans - tak jak w opisie błąd w oznaczeniu rozmiaru. Mój synek nosi aktualnie rozm. 86 z tej firmy.
Zapraszam :)