Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
the best wątek zamknięty co tu dużo pisać - the best of the best!!!!!!
~idol
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2013

Mistrz Kuba wątek zamknięty Mistrz sztuki!!!! Sympatyczny koleś!!! Umie słuchać!!! po prostu bajka :)
~nko
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 grudnia 2012

Jak Salvador Dali wątek zamknięty Mialem duzego kleksa na lydzce ktorego chcialem zakryc w stylu...
~Jarek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 marca 2011

Najlepszy! wątek zamknięty Pod maszynkę Kuby trafiłam prawie rok temu i teraz już wiem, że na lepszego...
~Ewa
-

dodano: 21 marca 2011

Nie ma się co zastanwiać, trzeba się dziabać. wątek zamknięty Każdy, kto myśli o zrobieniu sobie tatuażu, powinien zastanowić się dwa razy,...
~Chili
-

Genialny! wątek zamknięty U Kuby robiłam swój pierwszy tatuaż,dosyć konkretny jak na pierwszy... Nie...
~Maja
-

Artysta z maszynką wątek zamknięty Długo szukałem osoby która przyozdobi moją skórę tatuażem który nosiłem w...
~Norb
-

polecam wątek zamknięty potwierdzenie tezy ze najlepiej wychodzi robienie tego czego sie kocha. kuba-...
~marcin
-

Art wątek zamknięty Stanowczo polecam. Kuba jest artystą, a nie wyłącznie rzemieślnikiem. Potrafi...
~Rafał
-

wirtuoz maszynki :) wątek zamknięty polecam wszystkim. Przemiła atmosfera , świetna kreatywna praca. Człowiek...
~Andrzej
-

najlepszy wątek zamknięty zrobiłem u Kuby już całe plecy, obecnie robię rękaw i na pewno na tym się nie...
~Freak
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry