Widok

Święta w samotności

Towarzyskie Morena Temat dostępny też na forum:
Czy jest tutaj ktoś kto jest w święta samotny ? Jak sobie radzicie w takich sytuacjach ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kocio masz 100%racje w Twojej wypowiedzi. Ja dzisiaj luzik totalny odpoczynek po świąteczny, tyle że ja bez tych,, gil po pachy,, zdrowia życzę .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem czy zauważyłeś ale na przed świątecznych zakupach widzę dwa typy ludzi : albo totalnie zestresowanych z miną jakby cytrynę zjedli albo ktoś im kazał robić zakupy za karę , albo uśmiechnięci i weseli, ciężko trafić coś pośrednio... A najgorzej jest w robocie bo część osób bierze wolne a ten kto został ma urwanie gwizdka a jak przychodzą święta to już nie ma na nic siły i chęci.... albo tak jak ja, tracycyjnie sobie odchorowuje i to tak dość poważnie więc zamiast cieszyć się wolnym leży sobie nieprzytomny z gorączką, wypadniętym od kaszlu dyskiem i gilami po pachy, Dlatego dużo zdrowia wszystkim! :)

2019-12-28 17:56:20
Pisałem o sobie mnie psycholog nie pomógł ale ja oczekiwałem czegoś innego wygrania z uczuc
"wypranua uczyć", "wygrania z uczuc".. ??

..napisz to poprawnie, proszę. Ja jestem jakiś dziwny i smutno mi gdy ktoś popełnia błędy które poprawiając (bo trzeba poprawić żeby Cię zrozumieć) logicznie można sobie dotłumaczyć na więcej niż dwa sposoby, to tego nie lubię.

Chyba że nie chcesz być wysłuchany i zrozumiany - wtedy wszystko gra, i mojej prośby praktycznie nie było.

Ja
2019-12-28 17:21:23
No, proszę. Święta minęły i można wyczuć w Twojej wypowiedzi odrobinę optymizmu ;)
przed świętami rodziny/pary robiące zakupy, kupujące prezenty to dla mnie jest ciężko. Potem już z górki. 7 święta sam więc człowiek się przyzwyczaja ;)

Pisałem o sobie mnie psycholog nie pomógł ale ja oczekiwałem czegoś innego wygrania z uczuc

No, proszę. Święta minęły i można wyczuć w Twojej wypowiedzi odrobinę optymizmu ;)

Ale się burza rozpętała. Nie czekajcie z wizytą u terapeuty czy psychologa. To nie jest nic złego chodzić na takie wizyty. Jeżeli ktoś z Ciebie się śmieje bo chodzisz do psychologa on mysli, że jesteś chory psychicznie a to Ty sam/sama zdecydowałaś się na taki krok bo czujesz, że coś jest nie tak. Polecam wam i nie czekajcie za długo ;) Każdy z nas jest tylko człowiekiem i każdego da się uratować. Głowy do góry ;)

Jak Cię czytam, to sądzę, że raczej Ty się od stada odwróciłeś.

Jakoś stado mnie odrzucili na szczęście jest kapitalizm wolność i Unia i inaczej bym zginął i gwarantuje że nikt tym by się nie martwił

>czasami nawet w takim twardzielu i zwierzaku jak ja odzywa się resztą człowieczeństwa

Chrzanisz głupoty. Człowiek to zwierzę stadne. Możesz sobie wmawiać, że tak Ci dobrze, ale to tylko Twój wymysł, "bo tak Ci lepiej". Sam siebie oszukujesz. I tyle w temacie.

2019-12-28 13:04:52
Bo lipa wygasa tylko kasę choć ja oczekiwałem czegoś więcej niż przeciętny bywalec psychologów wypranua uczyć .myślałem że skoro facet szkoli zawodowych morderców to że mną się też uda i się pomyliłem
No to już przynajmniej wiesz że się mylisz, oraz że psychologowie to też ludzie tak jak ja, Ty i reszta.

Pytanie z ciekawości: czy pycholog może pomagać podsyłając linki do YT? takie jak ten: https://www.youtube.com/watch?v=jErjN6OzC4E

...btw, wypisałby ktoś te cztery zachowania których nie powinno się robić w towarzystwie by nie być tym "dziwnym"?

Bo lipa wygasa tylko kasę choć ja oczekiwałem czegoś więcej niż przeciętny bywalec psychologów wypranua uczyć .myślałem że skoro facet szkoli zawodowych morderców to że mną się też uda i się pomyliłem

To Ty tak myślisz... Inni mogą postrzegać to zupełnie inaczej. Wspomniałeś o wizycie u specjalisty że nie pomogło?? Hmm... Ja też rozwazalam ta opcje ale skoro mówisz że takie wizyty to,, lipa,, to mnie zaskoczyłes. Czyli moja stara zasada pozostaje. Umiesz liczyć,to licz sam na siebie Tylko niekiedy tak ciężko z tym liczeniem....

Za moja pisanine nikomu nie potrzebną jak ja to tyle

??? Za co?

A uciekł no się za bardzo otworzył i jeszcze ciebie katiu przepraszam

Nie jestem bogaty zwykłą klasa średnia dom samochód dziewczyną do łózka i takie tam

Anonim poszedł, i jako że mowa była o bogatych samotnych ludziach to wrzucam nowy temat: intercyza.
];->

Sorki kątowy za bardzo się rozkleilem uciekam stad

I to jest chyba najgorsze jeżeli chodzi o kwestie materialne to sobie radzę i to dobrze ale z emocjami to już porażka. Nie potrafię się i h pozbyć i nawet kozetka psychologa nie po.igla choć facet szkoli żołnierzy sił specjalnych