Powerpit jest zdecydowanie najlepszą siłownią w Trójmieście. Byłem w Tigerze, Forficie, ale tutaj jest zdecydowanie najlepiej. Przyznam, że do wypróbowania tej siłowni zachęciły mnie filmiku na youtube i artykuły w magazynach kulturystycznych. Przejrzałem również opinie na tym portalu, które mnie dość mocno zdziwiły. Na szczęscie nie mają one nic wspólnego z rzeczywistością. Klimat na siłce jest z*******y, jest zawsze dużo ludzi ale czekać na dostęp do sprzętu musiałem tylko raz, czysto, z klimatyzacją wszystko elegancko chociaż w lato jeszcze tu nie ćwiczyłem, strefa relaxu ekstra (sauna działa cały czas), obsługa wszystko elegancko - nie spotkałem się ani razu z żadną z opisanych niżej sytuacji, na nic nie musiałem czekać. O wyposażeniu nie ma co nawet mówić, bo wystarczy obejrzeć zdjęcia aby szczena opadła, po prostu CUDNIE. Jeśli chodzi o ceny to jest to jedna z najtańszych siłowni w Gdańsku (karnet studencki) :). Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to mała ilość hantli 7,5 i 10 kg. No i brak jacuzzi :))))) Duży parking, spoko szatnia. Może nie miałem wygórowanych oczekiwań, bo do tej pory ćwiczyłem w osiedlowej siłowni w małym mieście, ale to co zastałem w powerpit: RAJ :D