Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kilka uwag wątek zamknięty - w długie weekendy zamknięte - mało lekkich sztangielek i dużych sztang (na...
~Zi0m
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2016

Super obłsuga wątek zamknięty Nowe panie z recepcji wymiatają !Są miłe, uśmiechnięte i WOLNE! Instruktorzy...
~Jarosław
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 lipca 2014

fitness authority wątek zamknięty ja kupuję ten firmy spalacz tłuszczu lipo burn jestem zadowolona, najtaniej...
~Malina
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 stycznia 2014

jon - opinia wątek zamknięty ogólnie siłownia jest ok, ale jest sporo minusów: - brakuje hantli (trzeba...
~jon
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 listopada 2013

Gienek - opinia wątek zamknięty Byłem dzisiaj tam pierwszy raz z ciekawości i muszę przyznać rewelacja,...
~Gienek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 maja 2013

Obiektywna opinia wątek zamknięty Jak to na forach każdy sobie pisze co mu myśl przyniesie albo z której strony...
~Bartek
-

dodano: 20 kwietnia 2013

Witam wątek zamknięty Czytam te wasze durne komentarze widać że to konkurencja piszeJa chodze nie...
~normalny
-

dodano: 30 marca 2013

opinie wątek zamknięty niestety większość pozytywnych opinii dodawana jest z "nakazu" właściciela....
~taron
-

dodano: 22 marca 2013

tom - opinia wątek zamknięty Powerpit hhmm co tu napisac obsługa miła usmiechnieta, trenerzy tez...
~tom
-

dodano: 9 lutego 2013

w nawiazanu do komentarza i opini dla instruktorow i "koksow" pana 40-latka w kryzysie wieku sredniego wątek zamknięty wytknal pan tu kulture... a osadzanie z pana strony kogos o branie koksow...
~maly ted
-

dodano: 8 lutego 2013

marudy ! wątek zamknięty siłownia jest super. po to są dwie strefy aby każdy mógł wybrać tą lepszą dla...
~Szymek
-

dodano: 4 lutego 2013

SUPER KLIMAT!!! wątek zamknięty Jestem z poza Gdanska i dojezdzam na silownie 30 km a wiecie dla czego? bo...
~STRAZAK
-

dodano: 4 lutego 2013

Świetna Siłka! wątek zamknięty Powerpit jest zdecydowanie najlepszą siłownią w Trójmieście. Byłem w Tigerze,...
~Agent
-

dodano: 17 stycznia 2013

Równia pochyła. wątek zamknięty Przeniosłem się na nią od kiedy wystartowała i musze stwierdzić: SYF. Pod...
~KS
-

dodano: 14 stycznia 2013

PowerBURDEL czy POWERPIT wątek zamknięty Syf, brud, tłoki brak wielu hantli co jest grane wynoszą hantle do domu czy...
~POWERBURDEL
2

dodano: 7 marca 2012

3city - opinia wątek zamknięty siłownia, obsługa jest fajna - wiadomo wszyscy mamy czasem dobre czasem...
~3city
-

dodano: 31 grudnia 2012

prawie dobrze wątek zamknięty Niestety obsługa pozostawia wiele do życzenia
~lpkk
-

dodano: 8 października 2012

proszę o opinie wątek zamknięty odnośnie tamtejszych sztuk walki. jaka atmosfera, poziom treningów,...
~xyz'u
1

dodano: 27 maja 2012

byle pretekst do zamkniecia! wątek zamknięty nie narzekam bo jakbym to robil to zmienilbym klub :) jedyna rzecza, ktora...
~on
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 2 maja 2012

Lepiej byc nie moze! wątek zamknięty Siłownia wyposażona mega.. nie ma zadnego syfu jak piszecie...chodza panie i...
~Marcin
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 stycznia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry