Widok

Swietna firma doradcza.

Centrum Doradztwa i Rozwoju Temat dostępny też na forum:
Polecam CDKR jako bardzo profesjonalną firmę, w zakresie pozyskania dofinansowania unijnego. Korzystalem (i korzystam dalej) z usług tej firmy, która cenie nie tylko za skuteczność pozyskania środków (u mnie 3 z 4 projektów przeszło, ale ten jeden to był na moja prośbę i ryzyko, bo Panowie odradzali złożenie ze względu na mała pulę i niską ilość możliwych punktów do zdobycia), ale przede wszystkim za doradztwo na etapie przygotowania biznes planu (uchronili mnie przed niepotrzebnym kosztami), prowadzenie całego projektu (byli obecni na wszelkich kontrolach, nawet z UKS-u, choć umowa ich do tego nie zobowiązywała) oraz pomoc w pozyskaniu środków na wkład własny. Wiele firm pozyskuje dotacje skutecznie, ale często (co spotkało już wcześniej mnie i kolegów z branży) zostawiają firmę z "sukcesem" samą co może skończyć się zwrotem części środków lub nawet całości z odsetkami.
Oby więcej takich doradców z powołania, którym zależy nie tylko na pieniądzach ale również wsparciu w rozwoju firmy prze dłuższy czas.
Moja ocena
Centrum Doradztwa i Kreatywnego Rozwoju kategoria: Dotacje unijne
obsługa: 6

jakość usług: 6

skuteczność: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że mogliśmy pomóc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry