Widok

Swietna fryzjerka i miła atmosfera...

... i czego chcieć więcej ? No może jeszcze udanej fryzury ;-) To również jest "w zestawie" w salonie "Dorota& Daria". Do pani Darii chodzę od roku. Najpierw tylko na farbowanie i podcinanie włosów. Pani Daria dobrała mi naprawdę odpowiedni i naturalny kolor włosów. A ostatnio odważyłam się na zdecydowaną zmianę wizerunku ;-) Pani Daria dokonała Mistrzostwa na mojej głowie. Jestem bardzo zadowolona!!! Nie ukrywam, że trochę bałam się takiej radykalnej zmiany ( z włosów półdługich,na króciutkie) ale zaufanie do fryzjera to podstawa ;-) Zmiana okazała się bardzo korzystna.Twarz i cała sylweta wyglądają zupełnie inaczej, Wszyscy podziwiają mój nowy image i obsypują komplementami ;-) Oczywiście wspominam, czyja to zasługa ;-)
Myślę , że nie prędko zmienię salon fryzjerski. Polecam wszystkim, zwłaszcza tym, którzy chcą "coś zmienić" i nie do końca wiedzą co i jak ;-). Obie Panie potrafią nie tylko dobrze doradzić, ale też stworzyć na głowie klientki (choć na swoich również;-) świetnie dopasowana fryzurę.
Niby zmiana fryzury to nic takiego, ale ja dzięki niej poczułam się świetnie, tego mi było trzeba!!! Dziękuję pani Dario !!!
Moja ocena
Studio D & D kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6

jakość usług: 6

kreatywność: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko kicha jesli chodzi ofryzure slubna