Widok
Świetna szkoła!
Gratuluję nowemu dyrektorowi, który wprowadził sporo nowości!!! Strzałem w dziesiątkę jest język włoski w tej szkole...(chyba jedyny w trójmiejskiej szkole) razem ze wspaniałą nauczycielką na czele! Trzeba mieć niezwykłe zdolności w przekazywaniu wiedzy, ale też wielkie zdolności pedagogiczne żeby tak rozkochać maluchy w obcym bądź co bądź języku. Moje dziecko ciągle nie może doczekać się następnych zajęć języka włoskiego.
Gorąco polecam tę szkołę!!!
Gorąco polecam tę szkołę!!!
Moja ocena
Szkoła Podstawowa nr 79
kategoria: Szkoły podstawowe
poziom nauczania: 6
zajęcia dodatkowe: 6
wyposażenie: 6
bezpieczeństwo: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Ciekawa jestem z jakich godzin pan dyrektor dał język włoski. Jak wiadomo wydział edukacji nie wyraził żadnej szkole zgody na dodatkowy język w planie. Bardzo wątpię, aby włoski był nauczany w klasach 4-6 w pełnym wymiarze. A skąd w tej szkole etat psychologa, skoro takiego WE nie daje w szkołach podstawowych. No cóż... nie ma to, jak układy
powiem tak oceniac, podejrzewac potrafi kazdy ale moze niech ktos zrobi tyle dla tych szczesliwych dzieciakow co Pan dyrektor to pogratuluje...a jezeli nie jest w stanie to proponuje dac sobie bo zle to swiadczy o tym co ocenia. zreszta nawet jesli uklady, ukladziki jezeli robi to dla dobra dzieciakow w dobrej sprawie to nie widze w tym nic zlego wiec proponuje zachowac dla siebie te marne niskolotne opinie..pozdrawiam