Widok
Świetna szkoła!!
Szczerze polecam. Zdałam egzamin praktyczny za drugim razem. W co dalej nie wierzę. Byłam na kursie z 7lat temu w tragicznej szkole CARUSEK, która nie nauczyła mnie niczego, w ogóle nie umiałam wykonywać podstawowych manewrów. Nie przystąpiłam wtedy nawet do egzaminu. Poszłam do GD Prawko na Morenie ponieważ była blisko mojego miejsca zamieszkania. I miałam szczęście. Bo szkoła naprawdę ma najwyższą zdawalnośc i jest bardzo profesjonalna. Traktuje Cię jak klienta, miło, uprzejmie i pomocnie. Nie jakby wyświadczali Tobie jakąś przysługę. Uwierzyłam, że naprawdę mogę dobrze jeździć i już się nie boję. Poza tym przygotowują do egzaminu, wszystkie trasy egzaminacyjne oraz manewry. Polecam szczególnie Instruktora Łukasza najlepszy!!, który ma gigantyczną cierpliwość i dużą wiedzę, nigdy na mnie nie krzyknął. Poza tym zawsze dostaje "najgorsze przypadki":), które wyprowadza tak, że zdają egzamin.Ustalanie godzin również na plus, gdyż zawsze dostosują się do Ciebie, rozumieją, że ktoś pracuje.
Szczerze Polecam super szkoła.
Szczerze Polecam super szkoła.
Moja ocena
GDprawko Szkoła Jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: -
czas trwania kursu: 5
przystępność cen: -
ocena ogólna: 6
5.8