Widok
Świetna szkoła
Matsuri jest fantastyczną szkołą, której klimat czuć już od samego wejścia. Wewnątrz jest bardzo miło i przytulnie, czego wrażenie podwaja panujący w środku orientalny wystrój. Od razu miałam ochotę zostać w tym miejscu na stałe. Linda, lektorka japońskiego, jest najmilszą osobą jaką w życiu spotkałam. Bardzo profesjonalnie naucza i tłumaczy, nie umniejszając przy tym przejrzystości oraz przyjemności w odbiorze. Perfekcyjnie potrafi dopasować przebieg lekcji do umiejętności i wymagań całej grupy, jak i indywidualnie. Każdego wysłucha oraz pomoże. Wiecznie uśmiechnięta i miła staje się dla nas najlepszym nauczycielem pod słońcem. Dzięki jej pogodnemu usposobieniu i charyzmie materiał z łatwością się przyswaja, wyczekując tylko na więcej. Każde zajęcia prowadzone są w przyjaznej, ciepłej, miłej atmosferze. Często czas mija bardzo szybko, przez co aż żal wychodzić. Mało tego, poza gramatyką dostajemy bardzo bogaty zasób ciekawostek, które są niczym wisienka na torcie. Matsuri to z całą pewnością najlepsza szkoła językowa ze wszystkich dostępnych na rynku. Zarówno, jeśli chodzi o jakość jak i o cenę. Polecam ją każdemu, kto myśli o rozpoczęciu nauki któregoś z języków orientalnych.
Moja ocena
MATSURI
kategoria: Szkoły językowe
obsługa: 6
oferta: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6