Widok
Świetne miejsce dla dziecka
Szczerze polecam ten żłobek. Gdy oddawałam tu swoją pierwszą córeczkę (w wieku 6 mies.) ja bardziej to przeżyłam niż dziecko. Zosia bardzo chętnie szła do Pań, odbieraliśmy ją zadbaną i radosną. Gdy była starsza i już mówiła, największym nieszczęściem były dla niej dni kiedy nie szła do żłobka, po prostu uwielbiała tam chodzić. To nam wystarczyło za rekomendację. Po urodzeniu drugiej córeczki, nie mieliśmy wątpliwości, że także będzie uczęszczała do żłobka. Mamy to szczęście, że również nasze drugie dziecko skacze z radości gdy zbliżamy się rano do żłobka, również nigdy nie płakała. Mi nie przeszkadza, że Panie włączają maluszkom muzykę, to ich forma rozrywki i sposób rozwoju. Dzięki temu kilkumiesięczna Kasia po usłyszeniu jakiejkolwiek muzyki bujała się na boki robiąc "tany tany". Starsze dzieci mają inne zajęcia, wykonują mnóstwo prac plastycznych różnymi technikami, dużo poznają, uczą się samodzielności. Starsza córka po przejściu ze żłobka do przedszkola tylko na chwilę trafiła do 3-latków, a później przeskoczyła do grupy dzieci starszych gdyż miała dużą przewagę nad innymi dziećmi, które znalazły się w przedszkolu po pobycie w domu. Radzi sobie świetnie.
Moja ocena
Żłobek Niezapominajka
kategoria: Żłobki
opieka: 5
wyposażenie: 4
bezpieczeństwo: -
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
4.8
* maksymalna ocena 6