Widok
Świetne miejsce z profesjonalną obsługą :)
Trafiłam do gabinetu dzięki mojej Siostrze, od której dostałam pakiet DAY SPA w prezencie. Od pierwszego momentu duży pozytyw i miłe zaskoczenie. Obsługa klienta w mojej ocenie na najwyższym poziomie. Miałam wykonywany zabieg na twarz, po którym skóra stała się rozświetlona i delikatna w dotyku, po zabiegu na cudownie relaksacyjny masaż twarzy! Mega doznanie :)
Kolejne zaskoczenie niesamowity masaż relaksacyjny gorącymi kamieniami wulkanicznymi połączony z kojącym masażem kamieniami granitowymi. Spodziewałam się "miziania" a doznanie było bardzo rozluźniające i zupełnie inne niż dotychczas mi znane, z pewnością będę go sobie fundowała co najmniej raz w miesiącu :) Na kolejny zabieg na twarz już się umówiłam. Polecam każdemu, kto potrzebuje relaksu, "tunningu" lub przyjemnej chwili oddechu :)
Kolejne zaskoczenie niesamowity masaż relaksacyjny gorącymi kamieniami wulkanicznymi połączony z kojącym masażem kamieniami granitowymi. Spodziewałam się "miziania" a doznanie było bardzo rozluźniające i zupełnie inne niż dotychczas mi znane, z pewnością będę go sobie fundowała co najmniej raz w miesiącu :) Na kolejny zabieg na twarz już się umówiłam. Polecam każdemu, kto potrzebuje relaksu, "tunningu" lub przyjemnej chwili oddechu :)
Moja ocena
ANNMED
kategoria: Salony masażu
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6