Widok
Świetne przedszkole
Do tego przedszkola od 3 lata chodzi moja corka, która jest zachwycona i dzień bez przedszkola - to kara. Wychowawczynie bardzo duży nacisk kłada na samodzielność i funkcjonowanie dzieci w grupie. Nie bagatelizują żadnych problemów i sugerują rodzicom w jaki sposób pracować z dziećmi w domu. Starają się, zeby każde dziecko dobrze czuło się w przedszkolu. Nauczycielki są konsekwentne i momentami , ale bardzo sprawiedliwe i zauważyłam, że cieszą się dużym autorytetem u przedszkolakow.
Dużym plusem przedszkola jest jego połozenie (z dala od zgiełku ulicy, w pięknym, dużym zagrodzonym ogrodzie ze wspaniałym placem zabaw. Przedszkole jest dosyć kameralne, co powoduje, ze wszyscy się właściwie znają i bardzo latwo wychwycić ''obcego''.
Przedszkole oferuje (za dodatkową, niewielką opłatą) zajęcia logopedyczne, taniec, angielski, rytmikę, gimnastykę korekcyjną, a dwie najstarsze grupy mogą też chodzić na basen pod opieką wychowawczyń.
Jeżeli komuś zależy na dobrej opiece, życzliwości i konsekwencji w stosunku do dzieci to polecam to przedszkole, a ze swojej strony gorąco dziękuję za ogrom pracy paniom: Urszuli Kurdyk i Edycie Witkowskiej
Dużym plusem przedszkola jest jego połozenie (z dala od zgiełku ulicy, w pięknym, dużym zagrodzonym ogrodzie ze wspaniałym placem zabaw. Przedszkole jest dosyć kameralne, co powoduje, ze wszyscy się właściwie znają i bardzo latwo wychwycić ''obcego''.
Przedszkole oferuje (za dodatkową, niewielką opłatą) zajęcia logopedyczne, taniec, angielski, rytmikę, gimnastykę korekcyjną, a dwie najstarsze grupy mogą też chodzić na basen pod opieką wychowawczyń.
Jeżeli komuś zależy na dobrej opiece, życzliwości i konsekwencji w stosunku do dzieci to polecam to przedszkole, a ze swojej strony gorąco dziękuję za ogrom pracy paniom: Urszuli Kurdyk i Edycie Witkowskiej
Moja ocena
Przedszkole nr 21 Bajnutkowo
kategoria: Przedszkola
opieka: 5
zajęcia dodatkowe: -
wyposażenie: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 6
5.0
* maksymalna ocena 6