Chyba mało znany jeszcze, w zacisznym miejscu... chociaż prawie w samym centrum Gdyni. Trafiłam tam przypadkiem po podpowiedzi koleżanki. Byłam normalnie w szoku. Jak to jest, że o takim miejscu ja nie wiedziałam!! Weszłam tam i mnie zamurowało, pełen luxus. To lubię :)

Poszłam z myślą o zabiegu liftingującym na oczyszczanie, bo to standardowo sobie robię. Po rozmowie z miłą Panią zostały mi przybliżone inne zabiegi, które wykonują i zupełnie oniemiałam... W ogóle nie wiedziałam o istnieniu tego rodzaju sprzętu dostępnego w salonie kosmetycznym. Zahacza to bardziej o chirurgię niż kosmetologię, nie wymaga wielkich wydatków, a efekty są rewelacyjne. Wiem, bo jestem żywym tego przykładem. Mam już za sobą kilka mezoterapii. Czekają na mnie jeszcze inne w kolejce :)

Zachęcam wszystkie niezdecydowane Panie... i o Panach - klientach też słyszałam :) do wizyty w tym salonie. Ceny przystępne, atmosfera ok, ciepło, czysto, można się na prawdę dobrze zrelaksować. Na pewno chce się tam wracać i „poodejmować” sobie trochę lat :)