Widok

Świętokrzyska Park

Inwestycja powstaje w zielonej okolicy, gdzie jest znacznie spokojniej niż w zatłoczonym centrum miasta. Tereny wokół osiedla świetnie nadają się do rekreacji na świeżym powietrzu. Jednocześnie okoliczna infrastruktura pozwala na zrobienie codziennych zakupów i znalezienie szkoły oraz przedszkola dla dzieci. Te znajdują się w sąsiedztwie osiedla.

Do centrum można dojechać samochodem, ale ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja

ja mam czekam na decyzje kredytowa obecnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja mam decyzję odmowna. Nie wiem dlaczego, wszystkie kryteria spelnialam, ale mdm-u nie przyznali... Teraz trzeba zalatwiac zwykly kredyt hipoteczny.

B2
Także nie dostałam mdm. Czy na fejsie powstała grupa?

Proszę spróbować w wyszukiwarce: Osiedle Świętokrzyska Park (Łostowice- Gdańsk)

Podałam też niżej link :)

Wydaje mi sie ze forum nie dotyczny kwestii mdmu..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bylam dzis na budowie. Mojego miejsca parkingowego brak. Na razie w tym miejscu tylko gorka blota i jakies palety. Hmmmm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest grupa na fejsie? Chętnie się dołączę :)

Tak założyłam, ale nie mogę wkleić linku :( Proszę spróbować w wyszukiwarce: Osiedle Świętokrzyska Park (Łostowice- Gdańsk)

B1

Na budowie jest bałagan, na klatkach schodowych jest bałagan i w biurze jest bałagan . Pieniądze kazali wpłacić kiedy blok został zakończony tj.X 2017 ,obracają kasą już czwarty miesiąc , a my mieszkań nie mamy :(:(:( skandal
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba trzeba większy szum zrobić, to może wkońcu ktoś z tego biura prawdę powie,
a tak ludzie sobie ekipy poustawiali i durnia trzeba z siebie robić
nie rozumiem czemu prawdy nie mówią przecież termin do marca mają i nie trzeba nikogo oszukiwać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

B1

Mi obiecali klucze w październiku, a od tego czasu ciągle tylko błędne informacje: do końca tygodnia, do poniedziałku, w przyszłym tygodniu i tak ciągle. Klatki są ciągle brudne i nie wygląda na to, aby przygotowywali się do odbiorów. Nie mają odbioru wody z tego co wiem, więc kiszka :)
Kasa w płacona w 100% w październiku a mieszkania nie ma :(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie moge odnalezc grupy;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie pozwala mi wkleić linku :( Może podeślę na adres mejlowy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A w akcie notarialnym jaką masz wpisaną datę odbioru? Październikową?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A to co obiecuja ludzia przy sprzedazy to juz wogle sie nie liczy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pewnie, że się liczy, ale ważniejsze jest chyba to co na papierze, zgadza się? Ja w umowie dot. B2 mam datę październikową i mimo, że Pani powiedziała, że jest duża szansa, że skończą szybciej to wcale się na to nie napalam. Skończą przed październikiem - super, ale jak nie to też tragedii nie będę robił, bo przecież tak mam w umowie, którą sam podpisałem i ZGODZIŁEM się na warunki w niej postawione. Proste...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak zaproszą Pana na pierwsze oględziny mieszkania w maju i powiedzą że w czerwcu już będą oddawać to mam nadzieję że Pan mimo wszystko z uśmiechem na twarzy poczeka do października:)
Mieszkańcy z B1 gdyby nie organizowane przeglądy lokatorskie na początku września i informacją że najpóźniej w październiku zostaną wydawane klucze to by każdy czekał spokojnie do marca i nie było by tej całej dyskusji:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

To, że mówili o możliwych odbiorach kluczy w październiku nie oznacza, że deweloper ma poślizg czy nie wywiązał się z umowy.. bo w umowie jest napisane jak byk marzec 2018!
Przeglądy lokatorskie były na początku września, poza tym widząc budujący się blok trzeba podchodzić realnie do tego co się widzi a nie wierzyć że w ciągu miesiąca blok oddadzą. Widzę samych maruderów w B1 .. super sąsiedzi się zapowiadają!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

poślizg jest i nie ma o czym dyskutować (zakończenie budowy 30 września wpis z dziennika budowy - gratuluje kadry, żeby uzyskanie pozwolenia na użytkowanie zajmowało 4 miesiące), poza tym mam wrażenie, że rozmawiamy z biurem LCC (:)) a nie z forumowiczami (właścicielami mieszkań)
mam tylko nadzieję, że wykonali wszystko zgodnie z projektami mieszkań (przegląd pokazał, że tak nie było) i z usterkami z przeglądu, co poskutkuje szybkim odbiorem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Podobno jest juz woda i niby w tym tyg maja byc pierwsze odbiory
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0