Widok

Świętokrzyska Park

Inwestycja powstaje w zielonej okolicy, gdzie jest znacznie spokojniej niż w zatłoczonym centrum miasta. Tereny wokół osiedla świetnie nadają się do rekreacji na świeżym powietrzu. Jednocześnie okoliczna infrastruktura pozwala na zrobienie codziennych zakupów i znalezienie szkoły oraz przedszkola dla dzieci. Te znajdują się w sąsiedztwie osiedla.

Do centrum można dojechać samochodem, ale ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poznajmy się

Cześć, chciałabym, aby osoby, które planują zamieszkać w inwestycji Świętokrzyska Park mogły się lepiej poznać. Mam nadzieję, że będziemy wymieniali się informacjami na temat naszego osiedla, aby mieszkało się nam jak najlepiej.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

Droga Magdo za plackami nie przepadam, dziękuję ! :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Co za złośliwy typ
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć,
Ma Pani już jakąś informację o konkretnych odbiorach ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odbiory

Jak odbiory mieszkan? Bez większych usterek?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Cześć!
Powiedzcie jak się mieszka w owej okolicy?
Jakieś zastrzeżenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień dobry, z tej strony Monika. Chętnie poznamy nowych sąsiadów z B2. Ostatnio byłam z mężem w okolicach budowy i już widać garaże. Okolica wydaje mi się bardzo w porządku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
A gdzie tam jakie odbiory ciągle coś kręcą i termin się wydłuża ..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dużo poprawek będą musieli wprowadzić?

Cześć, również jesteś Monika z B2 :)
Może zrobić jakąś grupę na Facebooku aby się poznać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poprawek mają od groma a i ludzi brakuje

Jestem za :)

+ byłam wczoraj. Budują I piętro już!

Zycze powodzenia. Jestem juz zmeczona calym mozolnyn procestem, generalnie obsluga posprzedazowa dramat-kupiles spadaj, ciagle sciemnianie i odwlekanie terminu odbioru :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ktoś w ogóle już odebrał B1? Raz w tygodniu jadę zobaczyć jak wyglądają postępy przy B2 i widzę, że kilka samochodów stoi pod B1, chociaż w mieszkaniach ciemno. Dajcie znać w ogóle z czym jest problem przy odbiorach

Już wysłali wiadomość, żeby podpisywać umowę z ENERGĄ, a o odbiorach ani słowa. Po co mam zakładać licznik, i już płacić za posiadanie licznika, jak jeszcze brak informacji o odbiorach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie jestem typem marudera, ale widzę więcej rozczarowanych Klientów, najlepsza jest obsługa przy kupnie mieszkania, złote góry obiecują nie będę wymieniał z nazwiska, jak ktoś z tą Panią miał do czynienia dokładnie będzie wiedział o czym piszę..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

To budowa jest zakończona 2 mc temu a o odbiorach nic?

Dokładnie tak. Przyszła wiadomość, że zakończona budowa. A o odbiorach, ani słowa ... LC Corp mogłoby informować swoich klientów dlaczego to się tak wszystko opóźnia, bo nie kupiłem produktu za 100 zł tylko za około 200000 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2