Widok

Świętokrzyska Park

Inwestycja powstaje w zielonej okolicy, gdzie jest znacznie spokojniej niż w zatłoczonym centrum miasta. Tereny wokół osiedla świetnie nadają się do rekreacji na świeżym powietrzu. Jednocześnie okoliczna infrastruktura pozwala na zrobienie codziennych zakupów i znalezienie szkoły oraz przedszkola dla dzieci. Te znajdują się w sąsiedztwie osiedla.

Do centrum można dojechać samochodem, ale ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No ładnie nam wmawiali ze juz we wrzesniu bedzie mozna podpisac aneks i dostać klucze, czego sie nie robi zeby sprzedac.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Biuro obsługi mówi, że podobno robia co mogą.... skusiłam się na mieszkanie ze względu na odbior koncem listopada, a teraz kicha. Oby wszystko się szybko wyjaśniło, ekipa remontowa wiecznie czekac nie będzie :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Październik? A ja mam foldery reklamowe dotyczące budynku B2. Tam są również zawarte informacje i terminy z budowy B1. I wg harmonogramu zakończenie budowy B1, to styczeń 2018, a odbiór marzec 2018. Więc gdzie prawda? Aż takie rozbieżności w podawanych terminach? Nie rozumiem...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Październik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A na kiedy był w umowie termin odbioru? Czy dlugo przeciągają ? Myślę o kupnie w b3, i sie zastanawiam, czy firma nie ma opóźnień.

Dokładnie tak. Przyszła wiadomość, że zakończona budowa. A o odbiorach, ani słowa ... LC Corp mogłoby informować swoich klientów dlaczego to się tak wszystko opóźnia, bo nie kupiłem produktu za 100 zł tylko za około 200000 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To budowa jest zakończona 2 mc temu a o odbiorach nic?

Nie jestem typem marudera, ale widzę więcej rozczarowanych Klientów, najlepsza jest obsługa przy kupnie mieszkania, złote góry obiecują nie będę wymieniał z nazwiska, jak ktoś z tą Panią miał do czynienia dokładnie będzie wiedział o czym piszę..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już wysłali wiadomość, żeby podpisywać umowę z ENERGĄ, a o odbiorach ani słowa. Po co mam zakładać licznik, i już płacić za posiadanie licznika, jak jeszcze brak informacji o odbiorach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ktoś w ogóle już odebrał B1? Raz w tygodniu jadę zobaczyć jak wyglądają postępy przy B2 i widzę, że kilka samochodów stoi pod B1, chociaż w mieszkaniach ciemno. Dajcie znać w ogóle z czym jest problem przy odbiorach

Zycze powodzenia. Jestem juz zmeczona calym mozolnyn procestem, generalnie obsluga posprzedazowa dramat-kupiles spadaj, ciagle sciemnianie i odwlekanie terminu odbioru :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

+ byłam wczoraj. Budują I piętro już!

Jestem za :)

Poprawek mają od groma a i ludzi brakuje

Cześć, również jesteś Monika z B2 :)
Może zrobić jakąś grupę na Facebooku aby się poznać?

Dużo poprawek będą musieli wprowadzić?
A gdzie tam jakie odbiory ciągle coś kręcą i termin się wydłuża ..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień dobry, z tej strony Monika. Chętnie poznamy nowych sąsiadów z B2. Ostatnio byłam z mężem w okolicach budowy i już widać garaże. Okolica wydaje mi się bardzo w porządku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Cześć!
Powiedzcie jak się mieszka w owej okolicy?
Jakieś zastrzeżenia?

Odbiory

Jak odbiory mieszkan? Bez większych usterek?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10