Widok

Sylwester 2008/09

Sylwester 2008/09 Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Sylwester 2008/09, 31 grudnia 2008
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

znośnie

zabawa był udana

zabawa była udana jedzonko ok muzyka mogła być troszkę lepsza no ale ogólnie było fajnie.pozdrawiam wszystkich gosći z sylwestra 2008/09rok

bez rewelacji

Klimat tylko dlatego, że ze znajomymi. Jedzenie jakby odgrzewane wysuszone i w dodatku czymś się przytrułam i na pewno nie była to zbyt duża ilość alkoholu. Reszta znośna.

BRAWO !!!

Byliśmy tu pierwszy raz i jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego lokalu. Jedzenie pyszne, obsługa bardzo miła,
wystrój wspaniały, muzyka dobra, chociaż w repertuaże tego zespołu trochę brakowało młodszych kawałków muzycznych. Pozdrowienia dla wszystkich, którzy się dobrze bawili.

Co wy tam piszecie-żle się bawili ci co przyszli w złym chumorze . Jedzonko bardzo mi smakowało , nawet nie byliśmy wstanie wszystkiego pochłonąć. Sylwester zaliczam do bardzo udanych .Balowaliśmy do piątej nad ranem i chciało by się jeszcze .Pewnie za rok znowu zawitamy z żonką na parkiecie.Pozdrowienia dla wszystkich balowiczów.JAK NAJBARDZIEJ POLECAMY

...

impra super!!!polecam wszystkim gorąco-a malkontenci niech siedzą w domu przed telewizorem hahaha...i jedzą kanapki(świeże)koniecznie!!!!pozdro dla wszystkich-do zobaczenia za rok!!!

fajnie było,poprzedni sylwester spędziliśmy w GOSPODZIE GDAńSKIEJ-tam dopiero była kiszka!Tu tj.w HARCóWCE było OKI,myślę,że za rok też wpadnę-pozdro

bardzo dobrze się bawiłam,jak co roku-pozdrawiam wszystkich gości i orkiestrę(uczymy się nowych hitów!!!następny sylwester tuż tuż...hahaha)

Sylwester bardzo udany, jedzenie smaczne, ciepłe i ładnie podane ( rewelacyjne kołduny w rosole- polecam!) obsługa miła, małe ale tylko co do orkiestry, która grała bez długich przerw, ale trochę stare kawałki. Niewykluczone, iż powtórzymy Sylwestra 2009/2010 w tym samym miejscu.

Inne tematy z forum Rozrywka

Be Active Tour 2026 powered by Reebok Ewa Chodakowska (19 odpowiedzi)

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska...

Marek Dyjak (7 odpowiedzi)

Marek Dyjak to od wielu lat jedna z najbardziej nietuzinkowych postaci polskiej sceny muzycznej....

Polish swing (3 odpowiedzi)

Czasy PRL-u nie zawsze były wesołe. Najważniejsze było jednak znaleźć na nie swój unikalny...

do góry