Widok

Sylwester Mega domowka.pl

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Domowka.pl prezentuje: Sylwester 2008/09 mega domowka.pl Zagrają: Poziom JUMP UP (d'n'b, breaks, jungle, breakbeat): Kwazar (Bassbregade / Wawa), Adam Faz (bassinjekta - nu breaks exp.), Crazy (Drum town / Toruń), MC Symptom (Bassenslavement), S!ck (Bassenslavement), Bator (Dirty danzig) Poziom GET DOWN (electro, house, funk): Chuck Teller (RBMA / Oslo), BMD (XLNT / Timewarp Music), Mikan ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jezeli bedzie tak jak w tamtym roku to super...

ale... mam nadzieje ze muzyka na glownej scenie bedzie troche inna

bardzo ciekawa opcja.... zwlaszcza na tle lipy jaka odstawiaja niektore kluby i to za takie pieniadze ze mozna by troche dolorzyc i pojechac do egiptu.
pozytwnie!

Jak dla mnie REWELACJA :) w zeszlym roku bawilam sie swietnie a w tym zapowiada sie jeszcze lepiej :) Bede napewno

moze byc

zdjecia na stronie wygladaja zachecajaco...

słyszałem że straszny kibel!!!

Znajomi byli w zeszłym roku i mówili że ta impreza to porażka!
1. Najpierw trzeba odstać ponad 1h w kolejce aby wejść.
2. Brak wyboru jeżeli chodzi o alko..drinki porażka bez lodu w plastiku oczywiscie po odstaniu 30 minut w kolejce..

ogólnie biorąc bardzo odradzli..

rzeczywiscie byla wielka kolejka na wejsciu i byla kolejka na barach, ale pytanie gdzie na sylwestra nie ma kolejek.
Odpowiedz: tylko w spelulnach, albo w klubach gdzie bawi sie 10 osob.
Ja sie pisze, w tamtym roku mi sie bardzo podobalo, obym sie nie przeliczyl. Ale 99zł to nie sa jakies straszne pieniadze.
W sumie wspolczuje organizatora, robia dosc tani wjazd, widac ze staraja sie jak moga, a niektorzy ludzie na nich jada, bo polaczkowi nigdy nie dogodzisz i jak wyda 10zl to potem bedzie pol roku zalowal.

Hmmm

W zeszlym roku faktycznie byl troche problem z wejsciem, ale za.je.bisty klimat na gorze rekompensowal wszystko. W tym roku raczej tez się wybieram ze znajomymi:]

fajne foki były :P :)
takie domowki sa fajne, zwlaszcza jak sa z duza liczba ludzi, zawsze mozna cos zaliczyc w kącie :)

jak nie zrobie swojej dla znajomych to sie wybiore. Narazie nie ma co gdybac bo jeszcze duzo czasu a decyzje podejme pewnie 2 dni przed sylwestrem

calkiem calkiem
sam bym poszedl ale musze jeszcze nakrecic cala ekipe.... ale oferta godna rozwazenia

ps. kumajcie to: http://nasza-klasa.pl/profile/20100914 - ile lasek :) no no no :)

NUDZI MI SIEEEEEEE

OGLADAM TE OFERTY SYLWESTROWE I ZJARALO MNIE! CO ZA CENY POWYMSLALI - KRYZYS JEST A NIEKTORE SA ZA 300ZL poj...LO WAS LUDZIE! ZA 600zł SA OFERTY WYJAZDOWE ZA GRANICE
W TAMTYM ROKU BYLY OFERTY ZA 30zł A TERAZ!!!!??

dodatkowe info.!!!

jako osoba wspolpacujaca z organizatorami chcialbym dodac, ze aby jeszcze bardziej Was zachecic na tego sylwka odpalamy dodatkowo 3scene..:

Poziom CoreShow (Acid, HardTek, HardCore...):

GRONER
CARLO DA CORE
REKTAL
MOLE
VINKIEL
BODYHAMMER

Pend
Quard
Pitu
Fasol

Serdecznie Zapraszamy.!!!

dzwonilem do organizatora (chyba) - ten numer co jest na stronie, zaproszenia maja byc od jutra w paru miejscach w trojmiescie

wg mnie 99zl to nie jest drogo jest to cena do zaakceptowania przez przecietnego imprezowicza i na tyle wysoka ze odstrasz cala patole z tancbud

COREshow

ze swojej strony moge zagwarantować, że na scenie COREshow na peno nudy nie będzie :)

bzyyyyyyy

ide

oj bedzie fajnie cos czuje. Byle by tylko snieg na sylwestra spadl bo to juz taka tradycja jest, FAJNY SYLWESTER - duzo sniegu :)

Odradzam

Ze mnie emocje po zeszłym roku już opadły. Te złe emocje.
Ja kolejki na wejściu nie uświadczyłam - za to 2toalety na kilkaset osób - żarty jakieś. W takim razie jak ktoś chciał siusiu to albo na zewnątrz (GRUDZIEŃ!!) albo stał z godzinkę. Osoby wymiotujące - pod ścianą. Miałam tę przyjemnosć wdepnięcia w czyjeś wymiociny...

W barze za podwójną wódkę z burnem zapłaciłam 22złote, a plastikowy kubek był pojemności 0.2l... A miały być ceny studenckie?

Polecam zwłaszcza jedzenie, które zaoferowano... Kotlety mielone, które trzeba było brać ręką z zasyfionych stołów na przykład.

Aha - i pamiętajcie (; Szampana też sobie musicie kupić - oczywiście w barze.

PS I ostrzegam przed "podskakiwaniem" ochroniarzom. Bili i wyrzucali nie tylko facetów ale i panienki (:

Dla mnie PORAŻKA, ale pewnie mniej wymagające towarzystwo będzie zachwycone...

hmmm

nie do konca to co napisala poprzedniczka prawda, jedzenie bylo roznie podawane w zaleznosci co to bylo, ja np jadlem bardzo dobre nalesniki, na kotlety nie mialem szczescia (albo nie szczescia trafic). Toalet bylo wiecej bo byly na kazdym pietrze ugory o ile pamietam byly rzeczywiscie dwie a na dole byly chyba 3 albo 4. Syf rzeczywiscie byl mocny ale to chbya dlatego ze toalety byly darmowe. Ja impreze zaliczam jako udana :)

Głupoty piszesz M. łazienek bylo wiecej, ja w kolejce nie stalam

Sylwester Mega domowka.pl

Domowka.pl prezentuje: Sylwester 2008/09 mega domowka.pl Zagrają: Poziom JUMP UP (d'n'b, breaks, jungle, breakbeat): Kwazar (Bassbregade / Wawa), Adam Faz (bassinjekta - nu breaks exp.), Crazy (Drum town / Toruń), MC Symptom (Bassenslavement), S!ck (Bassenslavement), Bator (Dirty danzig) Poziom GET DOWN (electro, house, funk): Chuck Teller (RBMA / Oslo), BMD (XLNT / Timewarp Music), Mikan ...
więcej
do góry