Widok
Sylwester Mega domowka.pl
Domowka.pl prezentuje:
Sylwester 2008/09 mega domowka.pl
Zagrają:
Poziom JUMP UP (d'n'b, breaks, jungle, breakbeat): Kwazar (Bassbregade / Wawa), Adam Faz (bassinjekta - nu breaks exp.), Crazy (Drum town / Toruń), MC Symptom (Bassenslavement), S!ck (Bassenslavement), Bator (Dirty danzig)
Poziom GET DOWN (electro, house, funk): Chuck Teller (RBMA / Oslo), BMD (XLNT / Timewarp Music), Mikan ...
więcej
więcej
rzeczywiscie byla wielka kolejka na wejsciu i byla kolejka na barach, ale pytanie gdzie na sylwestra nie ma kolejek.
Odpowiedz: tylko w spelulnach, albo w klubach gdzie bawi sie 10 osob.
Ja sie pisze, w tamtym roku mi sie bardzo podobalo, obym sie nie przeliczyl. Ale 99zł to nie sa jakies straszne pieniadze.
W sumie wspolczuje organizatora, robia dosc tani wjazd, widac ze staraja sie jak moga, a niektorzy ludzie na nich jada, bo polaczkowi nigdy nie dogodzisz i jak wyda 10zl to potem bedzie pol roku zalowal.
Odpowiedz: tylko w spelulnach, albo w klubach gdzie bawi sie 10 osob.
Ja sie pisze, w tamtym roku mi sie bardzo podobalo, obym sie nie przeliczyl. Ale 99zł to nie sa jakies straszne pieniadze.
W sumie wspolczuje organizatora, robia dosc tani wjazd, widac ze staraja sie jak moga, a niektorzy ludzie na nich jada, bo polaczkowi nigdy nie dogodzisz i jak wyda 10zl to potem bedzie pol roku zalowal.
dodatkowe info.!!!
jako osoba wspolpacujaca z organizatorami chcialbym dodac, ze aby jeszcze bardziej Was zachecic na tego sylwka odpalamy dodatkowo 3scene..:
Poziom CoreShow (Acid, HardTek, HardCore...):
GRONER
CARLO DA CORE
REKTAL
MOLE
VINKIEL
BODYHAMMER
Pend
Quard
Pitu
Fasol
Serdecznie Zapraszamy.!!!
Poziom CoreShow (Acid, HardTek, HardCore...):
GRONER
CARLO DA CORE
REKTAL
MOLE
VINKIEL
BODYHAMMER
Pend
Quard
Pitu
Fasol
Serdecznie Zapraszamy.!!!
Odradzam
Ze mnie emocje po zeszłym roku już opadły. Te złe emocje.
Ja kolejki na wejściu nie uświadczyłam - za to 2toalety na kilkaset osób - żarty jakieś. W takim razie jak ktoś chciał siusiu to albo na zewnątrz (GRUDZIEŃ!!) albo stał z godzinkę. Osoby wymiotujące - pod ścianą. Miałam tę przyjemnosć wdepnięcia w czyjeś wymiociny...
W barze za podwójną wódkę z burnem zapłaciłam 22złote, a plastikowy kubek był pojemności 0.2l... A miały być ceny studenckie?
Polecam zwłaszcza jedzenie, które zaoferowano... Kotlety mielone, które trzeba było brać ręką z zasyfionych stołów na przykład.
Aha - i pamiętajcie (; Szampana też sobie musicie kupić - oczywiście w barze.
PS I ostrzegam przed "podskakiwaniem" ochroniarzom. Bili i wyrzucali nie tylko facetów ale i panienki (:
Dla mnie PORAŻKA, ale pewnie mniej wymagające towarzystwo będzie zachwycone...
Ja kolejki na wejściu nie uświadczyłam - za to 2toalety na kilkaset osób - żarty jakieś. W takim razie jak ktoś chciał siusiu to albo na zewnątrz (GRUDZIEŃ!!) albo stał z godzinkę. Osoby wymiotujące - pod ścianą. Miałam tę przyjemnosć wdepnięcia w czyjeś wymiociny...
W barze za podwójną wódkę z burnem zapłaciłam 22złote, a plastikowy kubek był pojemności 0.2l... A miały być ceny studenckie?
Polecam zwłaszcza jedzenie, które zaoferowano... Kotlety mielone, które trzeba było brać ręką z zasyfionych stołów na przykład.
Aha - i pamiętajcie (; Szampana też sobie musicie kupić - oczywiście w barze.
PS I ostrzegam przed "podskakiwaniem" ochroniarzom. Bili i wyrzucali nie tylko facetów ale i panienki (:
Dla mnie PORAŻKA, ale pewnie mniej wymagające towarzystwo będzie zachwycone...
hmmm
nie do konca to co napisala poprzedniczka prawda, jedzenie bylo roznie podawane w zaleznosci co to bylo, ja np jadlem bardzo dobre nalesniki, na kotlety nie mialem szczescia (albo nie szczescia trafic). Toalet bylo wiecej bo byly na kazdym pietrze ugory o ile pamietam byly rzeczywiscie dwie a na dole byly chyba 3 albo 4. Syf rzeczywiscie byl mocny ale to chbya dlatego ze toalety byly darmowe. Ja impreze zaliczam jako udana :)
Sylwester Mega domowka.pl
Domowka.pl prezentuje:
Sylwester 2008/09 mega domowka.pl
Zagrają:
Poziom JUMP UP (d'n'b, breaks, jungle, breakbeat): Kwazar (Bassbregade / Wawa), Adam Faz (bassinjekta - nu breaks exp.), Crazy (Drum town / Toruń), MC Symptom (Bassenslavement), S!ck (Bassenslavement), Bator (Dirty danzig)
Poziom GET DOWN (electro, house, funk): Chuck Teller (RBMA / Oslo), BMD (XLNT / Timewarp Music), Mikan ...
więcej
więcej