Widok

Sylwester Mega domowka.pl

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Domowka.pl prezentuje:
Sylwester 2008/09 mega domowka.pl
Zagrają:
Poziom JUMP UP (d'n'b, breaks, jungle, breakbeat): Kwazar (Bassbregade / Wawa), Adam Faz (bassinjekta - nu breaks exp.), Crazy (Drum town / Toruń), MC Symptom (Bassenslavement), S!ck (Bassenslavement), Bator (Dirty danzig)
Poziom GET DOWN (electro, house, funk): Chuck Teller (RBMA / Oslo), BMD (XLNT / Timewarp Music), Mikan ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Domowka.pl prezentuje: Sylwester 2008/09 mega domowka.pl Zagrają: Poziom JUMP UP (d'n'b, breaks, jungle, breakbeat): Kwazar (Bassbregade / Wawa), Adam Faz (bassinjekta - nu breaks exp.), Crazy (Drum town / Toruń), MC Symptom (Bassenslavement), S!ck (Bassenslavement), Bator (Dirty danzig) Poziom GET DOWN (electro, house, funk): Chuck Teller (RBMA / Oslo), BMD (XLNT / Timewarp Music), Mikan ...
więcej

chyba tylko w sylwestra

dobra biba byla

wszystko ok, czy ktos sie orientuje, czy domowki sa tylko w sylwestra czy ta ekipa organizuje imprezy rowniez poza sylwestrem?

bylo dobrze

najlepsza edycja imprezy domowka.pl ze wszystkich na ktorych bylem. Co prawda pradu nie bylo przez jakas godzine na dwoch scenach, ale to chyba nie z winy organizatorow tylko elektrowni albo czegos, bo jak juz zrobili to dzialalo cala noc. Magiczne chwile o 12, fajne fajerwerki, dobra muza, fajni ludzie. Bylo dobrze

bylo fajnie, mi wpasowalo bardzo w klimat muzyczny. Domowke zaliczam do udanych!
Szkoda ze byly plastiki na barach, ale tragedii nie bylo... I chyba nie bylo zlego towarzystwa.

nie bardzo

niestety nie byla to domowka jak z opisu na stronie powinno wynikac
mega wielka hala - ok
ale cala reszta :/ nie tak mialo byc alkohol w plastikach średnio smakuje, najwiekszy minus jezeli chodzi o toalety nie o ich ilość ale jakość MASAKRA, pokoje chiloutowe nie bardzo sklanialy do relaksu, a imprezowicze tylko co niektorzy chyba mieli wiecej niz 19 lat.
generalnie nie podobało mi sie.
Impreza dla małolatów, a zapowidalo sie tak fajnie...

POZYTWNA IMPREZA
POZYTYWNI LUDZIE

...bosmanmat...

no faktycznie kolego piszac komentarz przed polnoca na stronie na pewno jestes bardzo realny w tej kwesti ... :D

mi sie podobalo i jestem bardzo zadowolona :) wybawiłam sie za wszystkie czasy (choc przyszczata nie jestem :D ) bardzo dziekuje organizatora za zrobienie tak fajnego klimatu i imprezy :)

Była kicha,panienki do kitu,małolaty i pryszczate

2 bilety, każdy za 99zł

chcę odsprzedać 2 bilety po starej cenie- znajomi z przyczyn finansowych (mniejsza już o argument faktyczny) musieli zrezygnować.

Jutro przy punkcie sprzedaży w Manhatannie w Gdańsku o godz. 20:00

bardzo pozytywne osoby zwiazane z ta domowka. JESTEM NA TAK!
co do zaproszen, obserwujac aukcje na allegro (chyba 4 z kolei ktora zostala wystawiona), i ilosc zaproszen jaka dzisiaj poszloa w gdansku. To bylo jak za czasow komuny, taka kolejka byla po bilety.
ale nieprzejmujcie sie ludziska z domowki, zawsze znajdzie sie jakis JEDYNKOWIEC ktory i tak bedzie siedzial i ogladal dode na tvp2 z zazdroscia patrzac na innych!

watpie zeby organizatorzy mieli na to czas. Mi sie w tamym roku podobalo, bylem bardzo zadowolny. Nie wiem o cho z tymi narzekaniami. Zawsze to dobra alternatywa dla klubowych zwyczajnych klimatooof

nic dodac nic ujac...

studiujac psychologie 3 rok... dostrzegam podobienstwo stylow na tym Waszym smiesznym forum... mam nadzieje, ze nikt nie jest na tyle glupi, zeby nie dostrzec tego, ze wszystkie komentarze pozytywne... pisza ludzie zwiazani lub organizujacy domowke.pl - wiec te pseudopozytywy mozna tylko do smietnika wrzucic...

organizator niezle sie trudzi, wymyslil nawet sylwestrowe menu 24 grudnia bo mu bilety nie ida i trzeba sie chwycic za cos tanim kosztem aby zwiekszyc sprzedaz... ehh jaka opcja taki poziom komentarza.

Może pomyliłeś imprezy, albo organizatorów? Z tego co wiem, prace adaptacyjne trwają na miejscu już od ponad tygodnia - nie wyobrażam sobie by przy takiej ilości sprzedanych zaproszeń i takim zaangażowaniu kilkunastu osób odwołać imprezę - w dodatku dzień przed :))) Szczególnie, że olbrzymia część kosztów adaptacji i zaliczek, na tym etapie jest już dawno poniesiona. Zatem z ekonomicznego punktu widzenia - nie ma to nawet sensu. Pozdrawiam trolla :)

czemu nie zglosisz tego do nich, przeciez telefony sa dostepne na stronie?

slaba opcja

jak dla mnie mega slaba opcja... 2 lata temu kupilem bilet i impreze ODWOLALI DZIEN PRZED!!! DO tej pory nie otrzymalem ZWROTU KASY!!!! poprostu... www.zal.pl

wesolych swiat i do zobaczenia na domowce :)

w naszym punkcie dzisiaj zaproszenia kupilo bardzo duzo osob

fajne!

:)

Domowka.pl prezentuje: Sylwester 2008/09 mega domowka.pl Zagrają: Poziom JUMP UP (d'n'b, breaks, jungle, breakbeat): Kwazar (Bassbregade / Wawa), Adam Faz (bassinjekta - nu breaks exp.), Crazy (Drum town / Toruń), MC Symptom (Bassenslavement), S!ck (Bassenslavement), Bator (Dirty danzig) Poziom GET DOWN (electro, house, funk): Chuck Teller (RBMA / Oslo), BMD (XLNT / Timewarp Music), Mikan ...
więcej
do góry